Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

На панаира в Добрич, Варекс ООД ще представи комбайни Challenger

На панаира в Добрич, Варекс ООД ще представи комбайни Challenger

На традиционното агро изложение "Селското стопанство и всичко за него", което ще се проведе в град Добрич от 26 до 30-и Август, фирма Варекс ООД  която е официален дистрибутор на фирмите AGCO CHALLENGER, SIMBA International и SOLA ще представи на вниманието на посетителие редица нови машини.

За първи път в България ще бъде презентиран новият зърнокомбайн нa Challenger модел 652. Машината е оборудвана с двигател SISU с оптимизирано и пълно електронно управление. Моделът ще бъде предложен на българските зърнопроизводители с хедери за жътва с ширина от 5,50 до 6,70 метра. Обемът на бункера за зърно при този модел се предлага в 2 варианта - 8200 и 9000 литра, като капацитетът на разтоварване е 105 л./сек.

Родните фермери ще могат да разгледат и гуменоверижните трактори Challenger MT 765 B и MT 865 B , съответно с мощност 330 и 530 к.с.

По време на изложението ще бъдат представени и особенно актуалните самоходни пръскачки Challenger SPRA COUPE 4660 и сламопресите Challenger.

Фирма Варекс е вносител за България и на най-престижният английски производител на почвообработваща техника - SIMBA International. На вниманието на родните фермери ще бъдат представени моделите почвообработващи машини
SL 400, SOLO 380, X-PRESS 4 м. и FLATLINER 500. На земеделските производители ще бъдат представени и качествата на испанският производител на сеялки и торачки - SOLA.

Може да посетите щандът на ВАРЕКС в периода 26.08-30.08. на Открита площ - Площадка 3, в Добричкия панаир.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug