Над 170 фирми от аграрния сектор ще участват на тазгодишната БАТА АГРО Есен

Над 170 фирми от аграрния сектор ще участват на тазгодишната БАТА АГРО Есен
Над 170 фирми ще вземат участие на изложението БАТА АГРО 2016 Есен, което ще проведе от 30 август от 3 септември на летището в Стара Загора. Изложението се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника /БАТА АГРО/, в която членуват фирми, осъщестявващи над 80% от вноса на агротехника у нас. Акцент на изложението са последните новости при земеделските машини, с акцент есенна кампания.
 
По традиция участие в изложението взимат компании, предлагащи богата гама от продукти за сектора – семена, растителна защита, торове, застраховки, оборудване за животновъдни ферми и др. Изложението предлага и закрита изложбена площ, в която са разположени щандове на фирми, както и зала за пресконференции и семинари.
 
По традиция по време на БАТА АГРО са предвидени демонстрации и тест драйв на представената техника.
 
БАТА АГРО се е утвърдило не само у нас, но е спечелило и международен авторитет. Основната му мисия е запознаване на бранша с последните новости в земеделието и агробизнеса и стимулиране обновяването на агропарка на страната ни.  
 
 
П Р О Г Р А М А     Н А     И З Л О Ж Е Н И Е Т О
(30 август - 3 септември)
 
 
11:00 ч. - 11:30 ч. Официално откриване на изложението БАТА АГРО 2016 Есен - закрити изложбени площи БАТА АГРО. Изложението ще открие Министърът на земеделието и храните г-жа Десислава Танева. Специален гост - британският Посланик Емма Хопкинс.
 
11:30 ч. - 12:30 ч. Официална обиколка на изложбените площи. 
 
12:30 ч. 13:00 ч. Кратък брифинг с журналисти в пресцентъра на БАТА АГРО.
 
14:00 ч. - 16:00 ч. Информационен семинар, организиран съвместно с МЗХ, относно мерките по ПРСР, стартиращи през есента на 2016 г. Акцент върху мярка 4.1. Участие ще вземат представители на БАКЕП, с конкретни въпроси към експертите от МЗХ.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!