Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Над 2 200 земеделци ще получат ваучери за гориво във Великотърновска област

Над 2 200 земеделци ще получат ваучери за гориво във Великотърновска област

трактор Deutz Fahr с плуг

2 277 земеделски производители във Великотърновска област получават ваучери за гориво при производство на първична селскостопанска продукция, съобщи Зехра Байрактар, директор на Областната служба “Земеделие”, цитирана от „Янтра днес“. Схемата за по-евтин газьол важи за животновъди, растениевъди и производители със смесено производство.

 

В областта растениевъдите са 1 581 от общия брой на регистрираните земеделски производители. Съгласно нотифицираната държавна помощ по системата на ваучерите, всеки кандидат за по-евтиното гориво трябва да бъде регистриран като земеделски производител, обясни Зехра Байрактар.

 

Земеделецът не трябва да има изискуеми публични задължения към държавата , а също и активи, които са в несъстоятелност или обявени за ликвидация.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug