Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Над 20 000 души посетиха завода на Grimme, по случай 150 годишнината му

  • 13.06.2011 23:47
  • 418
  • 0
Над 20 000 души посетиха завода на Grimme, по случай 150 годишнината му

Дни на отворените врати - GRIMME

 

Над 20 000 души посетиха завода на Grimme в Германия, по случай 150 годишнината от създаването му. На площ от 150 декара бяха показани най-модерните селскостопански машини, произвеждани от Grimme, но също така и ретро модели от историята на компанията.

 

По време на Отворените врати за посетители, по случай юбилея, се събраха собственици и фенове на марката от различни краища на Европа и Света.

 

Освен продукти на компанията бяха представени и стари модели големи трактори. Парите от продажбите в дните на отворените врати Grimme дари на 5 детски градини и местен женски клуб. На гостите бяха осигурени над 4000 обяда дневно.

 

Grimme е най-големия производител на специализирана техника за картофопроизводство в Световен мащаб. Произвежда също така специализирана техника и комбайни за прибиране на захарно цвекло, зеленчуци и специфични кореноплодни култури.

 

Официален представител на GRIMME за България е фирма Римекс 1 Холдинг АД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug