Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Над 20 иновации ще покаже CASE IH на Агритехника 2013

Над 20 иновации ще покаже CASE IH на Агритехника 2013

„Ефективно земеделие - нови трактори, технологии за жътва и решения за прецизно земеделие“. Това е мотото, под което ще премина представянето на команията CASE IH по време на световното изложение за селскостопанска техника Агритехника 2013, в Хановер, Германия от 12 до 16 ноември 2013 г.

CASE IH ще представи над 20 иновации. Тази година в изложението са включени комплекс от компоненти – не само новаторски технологии при тракторите и комбайните. CASE IH ще представи нови решения за прецизно земеделие, както и информация на земедеските производители относно новите енергоспестяващи технологии при двигателите, иновативни решения за финасиране на земеделските производители, посочи Алфред Гут, мениджър комуникации на CASE IH.

Сериите Quadtrac и Steiger са новия клас флагмени на CASE IH за 2014 г.  Това е най-новото поколение на  тракторите Steiger и Quadtrac, включително новите модели Quadtrac 540, Quadtrac 580 и новия флагман на гамата Quadtrac 620. При новият флагман CASE IH 620, максималната мощност достига до рекордните за момента в света на тракторостроенето 692 к.с. В резултат на това новите Steiger и Quadtrac са най-мощните трактори в серийно производство в света, като в допълнение те имат въртящ момент от почти 3000 Nm и тегло от 25 тона. Всички нови модели трактори Steiger и Quadtrac са задвижвани от 12,9 литрови, 6-цилиндрови двигатели с технологията Efficient Power. Максималния въртящ момент е 2941 Nm.


Новите трактори Maxxum CVX също ще бъдат акцент при представянето на бранда на изложението Агритехника. Три нови модела трактори влизат в обновената серия Maxxum CVX – 110 CVX, 120 CVX и 130 CVX. Всички те следват тенденцията към напълно-безстепенна трансмисия и разширяват линията на CASE IH в средния клас трактори, които са с 4 цилиндрови двигатели. Оборудвани са със CVX трансмисия и технология с двоен съединител. Новият Maxxum CVX 130 е с максимална мощност 143 к.с.

Axial Flow 9230 – най-големият комбайнна CASE IH, при който голяма част от настройките на хедера могат да се извършват автоматично, без да се налага операторът да излиза от кабината и да прекъсва процеса на работа. Редица подобрения са въведени и при почистващата и вентилационна система на машината.

Новост, която CASE IH ще представи в Германия са новата серия балопреси RB с два модела - RB 455 и RB 465, които оформят бали с широчина 1,2 м и диаметър от 0.9 до 1,8 м. Целият процес на балиране се контролира изцяло автоматично чрез използването на дисплей с докосване. Така могат да бъдат избрани различни параметри за балиране и опаковане на балите.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug