Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Над 2000 зърнокомбайна няма да се включат в жътвата заради повреди

Над 2000 зърнокомбайна няма да се включат в жътвата заради повреди

1616 на брой комбайна няма да излязат на жътва по решение на собствениците им през тази кампания. Причината е, че машините са остарели и имат редица неизправности.

При необходимост от допълнителна техника собствениците могат да пуснат в работа тези зърнокомбайни след извършване на съответните прегледи.

Отделно инспекторите на КТИ са заповядали от работния процес да излязат 312 броя зърнокомбайни.

Данните, към 27.06.2011г. показват, че от регистрираните в страната 9935 броя зърнокомбайни, в жътвата ще участвуват 7368 бр., като от тях са преминали сезонен технически преглед 5479 броя, което представлява 74%.

Регионалните служби на Контролно-техническа инспекция продължават да извършват проверка на техниката и до започване жътвата на пшеницата ще бъдат проверени всички зърнокомбайни преди пускането им в работа.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug