Най-модерният самостоятелен трактор без кабина и без шофьор

Моделът е дело на световно доказаната марка YTO – водещ лидер за производство на трактори в Китай

Най-модерният самостоятелен трактор без кабина и без шофьор

Модерните технологии превземат света със светкавична скорост. Иновациите в земеделието не остават по-назад от другите отрасли. Автономните трактори на свой ред могат изцяло да заместят човешкия труд и уверено да патрулират по земеделските площи.

 

Още по темата: Всеки YTO трактор върви с бърз и надежден сервиз навсякъде у нас


Най-големият производител на земеделска и строителна техника в Китай може да се похвали с мощен безпилотен трактор. Компанията разработва именно такава иновативна машина, за да улесни работата и увеличи производителността в сферата на земеделието.

 


Новоразработеният трактор беше показан на Китайското международно изложение за селскостопански машини през 2021 година. Машината е оценена от експертите като имаща най-стабилната производителност от всички безпилотни превозни средства в демонстрацията.


Самоуправляващият се трактор интегрира технологии, като сателитна навигационна система BeiDou, интелигентни системи за превозни средства и интернет на превозните средства. 

 

Също така разполага с автоматично планиране на пътя и навигация, автоматичен заден ход и спиране, дистанционно стартиране, автоматично управление на скоростта, управление на селскостопанските инструменти и автоматично избягване на препятствия.

 


YTO винаги следва по-високи цели. Водещият лидер ще подобри интелигентното ниво на автономно шофиране и прецизно земеделие. 

 

Станете част от семейството на YTO. Запознайте се с нашите продукти и услуги на телефон 0877 737 899 или по имейл [email protected]