Най-продаваната пръскачка в САЩ е вече и в България

Най-продаваната пръскачка в САЩ е вече и в България

Най-продаваната пръскачка в САЩ ще бъде представена на презентациите на Фермер 2000, които започват в началото на другата седмица.

 

Самоходна пръскачка на американската компания MILLER, ще бъде показана в понеделник 17-и Октомври от 11ч., на първата полева презентация, организирана от ФЕРМЕР 2000 в базата на "Грийн Фийлдс"ООД , село Мартен, обл.Русе.

 

Фирмата MILLER е основана през далечната 1899 г в щата Wisconsin. Компанията MILLER предлага гама от самоходни пръскачки, които са оборудвани с двигатели Cummins с мощност до 365 к.с.,капацитет на резервоара за препарати до 6000л.


Различните модели самоходни пръскачки са с щанги до 42 метра, стандартни и с предно навесване за по-добра видимост. Просветът на тези самоходни пръскачки достига до 183 см., като освен това има и опция за регулиране на колеята.

 

Освен американските самоходни пръскачки, фермерите ще могат да се запознаят и с новите модели зърнокомбайни Massey Ferguson, както и с трактори Massey Ferguson и прикачния инвентар, който ФЕРМЕР 2000 предлага.

 

След първата полева презентация в село Мартен, Русенско, следват още 2 такива мероприятия : на 19-и Октомври в гр.Кнежа в кооперация Зора и на 20-и Октомври в базата на Теди ООД в село Замфир, обл.Монтана. Всички презентации на селскостопанска техника са с начален час - 11.00 ч.

 

вижте още : http://fermer2000.tractor.bg