Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма Бултрекс

Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма Бултрекс

Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма "Бултрекс".

Инвестицията, на която възлиза новата база на “Бултрекс”, е в размер на  над 1 млн. лв., а обектът трябва да бъде завършен през есента тази година. Изпълнител на проекта е сливенската строителна фирма „ДАН-92” ЕООД.

Комплексът  се разполага на площ от над 5 дка на изхода на Стара Загора в посока Нова Загора. Освен продажба и сервиз на селскостопанска техника, “Бултрекс” ще предлага на своите клиенти препарати, торове, семена, горива – всичко необходимо за селскостопанските производители. В комплекса ще се провеждат семинари и обучения във връзка с възможностите за създаване на проекти по европейските програми. Експерти ще предлагат и финансови консултации.

Освен машините на „Бултрекс” в търговската база ще се предлага техника и на други фирми-вносители, с които в момента се водят преговори, съобщи Управителят на фирмата г-н  Иван Попов.

Освен стартирането на тази мащабна инвестиция, и то в условията на икономическа криза, фирма “Бултрекс” извършва основна модернизиция на цялата търговска и офис база в централата на фирмата в град Левски.

Бултрекс - Стара Загора - август 2009
Бултрекс - Стара Загора - август 2009

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug