Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма Бултрекс

Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма Бултрекс

Напредва строежът на инвестиционния порект АгроМол - Стара Загора на фирма "Бултрекс".

Инвестицията, на която възлиза новата база на “Бултрекс”, е в размер на  над 1 млн. лв., а обектът трябва да бъде завършен през есента тази година. Изпълнител на проекта е сливенската строителна фирма „ДАН-92” ЕООД.

Комплексът  се разполага на площ от над 5 дка на изхода на Стара Загора в посока Нова Загора. Освен продажба и сервиз на селскостопанска техника, “Бултрекс” ще предлага на своите клиенти препарати, торове, семена, горива – всичко необходимо за селскостопанските производители. В комплекса ще се провеждат семинари и обучения във връзка с възможностите за създаване на проекти по европейските програми. Експерти ще предлагат и финансови консултации.

Освен машините на „Бултрекс” в търговската база ще се предлага техника и на други фирми-вносители, с които в момента се водят преговори, съобщи Управителят на фирмата г-н  Иван Попов.

Освен стартирането на тази мащабна инвестиция, и то в условията на икономическа криза, фирма “Бултрекс” извършва основна модернизиция на цялата търговска и офис база в централата на фирмата в град Левски.

Бултрекс - Стара Загора - август 2009
Бултрекс - Стара Загора - август 2009