Най-новите машини дефилират на международно изложение

EIMA International се завръща в Болоня между 19 и 23 октомври

Най-новите машини дефилират на международно изложение

Дадено бе началото на 44-ото издание на EIMA International, световното изложение на машини, оборудване и компоненти за селското стопанство и озеленяването. До ще продължи до 23 октомври в изложбения център на Болоня, Италия, съобщава порталът Ivtinternational.com.

 

Вижте индикативния график за Кампания 2021

 

Изложителите тази година са 1350 от над 40 държави, които показват повече от 40 хиляди модела в 14 специализирани сектора. Заради Ковид ограниченията липсват компании от държави, като Китай или Индия.

 

Част от програмата е Конкурсът за технически иновации, който награждава оригинални решения, проектирани от производителите на всички видове селскостопански работи. На специална арена на открито ще дефилират и финалистите от конкурса „Трактор на годината“.

 

Форумът EIMA International се провежда за първи път през далечната 1969 г., организиран от Италианската федерация на производителите на селскостопански машини в сътрудничество с BolognaFiere. Заради пандемията миналата година събитието беше онлайн, но сега се завръща в традиционния си облик.
 

Добави коментар