Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ненадминато представяне на наградения RoGator

Ненадминато представяне на наградения RoGator

Дни след излизането си на пазара новият модел RoGator 1084C на Challenger спечели престижния сребърен медал на московската изложба “Агро-салон”. Награденият нов модел е конструиран и изработен специално, за да осигури максимална ефективност и да помогне на едрите фермери и контрактори да се възползват в пълна степен от всяка отворила се възможност – течна или твърда.
 
Двигател - връх на технологията
Шестцилиндровият двигател от последно поколение Caterpillar C7 с обем 7,2 литра осигурява на RoGator 1084C повече от номинално гарантираните 275 к.с. мощност. Той предлага и 8% “излишък на мощност” до 299 к.с., когато тази добавка е най-желана. Инженерите на Challenger разработиха двигател с параметри на мощността и въртящия момент, специално предназначени за максимална ефективност при конкретен вид дейност. Въртящият момент от 42%, достигащ до изумителните 1324 Nm при 1400 об./мин., предлага смайваща ефективност в трудни условия. Двигателят отговаря на стриктните изисквания за емисия Tier IIIA и е одобрен за работа при използване на биодизел B30 (EN14214).
 
Трансмисия “Cross-drive”
С въвеждането преди няколко години на иновационната система “cross-drive” инженерите - създатели на RoGator установиха отраслов стандарт за хидростатичен двигател за самоходни машини с производствено предназначение.
Мощността се прехвърля от работещи в тандем хидростатични помпи Bosch Rexroth, които задействат радиално-бутални мотори Sampo, монтирани директно на колелата. Тази “cross-drive” система използва две напълно отделни хидравлични задвижващи линии, които захранват моторите на противостоящите си предни и задни колела.
Системата осигурява по-равномерно разпределение на мощността и предполага, че ако едното колело забуксува при тежки условия на терена, другите ще продължат да се въртят, което подобрява както тягата, така и работата като цяло.

Пълно управление от Falcon VT
Новият терминал Falcon VT е стандартен за RoGator1084C и осигурява управление с променливи параметри на до седем продукта. Никоя друга система на пазара не предлага такова ниво на гъвкавост и управление.

Най-добрата самоходна пръскачка
За течни приложения машината е оборудвана с резервоар с обем 4088 литра, резервоар за 418 литра чиста вода и възможност за разклащане и изплакване по цялата дължина с цел бързо и ефикасно почистване. Машината може да бъде съоръжена с 30- или 36 метрово рамо с интервал по избор за подреждане на дюзите. Конструирано за приложения с екстремно натоварване, рамото е монтирано на шарнир с централно окачване, а 36-метровото рамо е с допълнително укрепена централна секция. Това, заедно с вертикалното окачване, поддържа рамото хоризонтално и стабилно при запазване на нужната височина. Центробежната помпа Hypro 9306 осигурява максимален дебит от 696 л/мин. в зависимост типа на рамото и от интервала между дюзите.

Работа с течен или твърд материал

С цел оптимално използване на инвестицията RoGator 1084C може бързо да бъде преобразуван за работа с твърда или течна тор с помощта на дисковия разпръсквач New Leader L3020.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug