New Holland, CASE, Massey Ferguson и Kioti представят нови модели на АГРА 2011

New Holland, CASE, Massey Ferguson и Kioti представят нови модели на АГРА 2011

От днес до 13-ти март Пловдив се превръща в столица на новостите в областта на селскостопанската техника, които ще бъдат показани на Международното изложение Агра 2011.


Производителите и дистрибуторите на селскостопанска техника акцентират тази година на машини и оборудване, комбиниращи множество дейности и улесняващи труда на фермера.



Една от дългоочакваните премиери ще се случи по време на изложението и това е примиерата на новите модели трактори CASE IH, предлагани на българския пазар от фирма Римекс 1 Холдинг АД. Тракторите са с нов уникален дизайн, съчетаващ удобство, мощ и ефективност при всяко едно движение. В панаирната площ, пред палата 3 на поле 16, своето място ще заемат и комбайните CASE IH Axial Flow 5088 и Axial Flow 9120, както и и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата, сеитба, торене и  пръскане, на водещите марки VÄDERSTAD, SALFORD, KVERNELAND  и  TECNOMA. Технологичните  решения, които Римекс  ще предложи на АГРА 2011 на своите клиенти  са съобразени с индивидуалните изисквания и почвени условия, изцяло отговарящи на последните световни тенденции.


На Агра 2011 ще могат да се видят и новостите при тракторите New Holland, които ще бъдат изложени от старозагорската фирма Анимекс пред палата V, открита площ  V-25 .



Наложените на българският пазар трактори Kioti ще откриете пред Палата V Щанд V-30. Техният официален вносител, пловдивската фирма СД Драганови заяви за Трактор.БГ, че освен тях на щандът фермерите ще имат възможност да намерят и италианските самосвални ремаркета BELLUCCI&ROSSINI и тороразпръскващи ремаркета ANNOVI, Италия. Силно присъствие на щанда ще има и на италианската фирма Zanon, от която освен добре познатите вече – шредери, мулчери и косачки, за първи път по време на Агра 2011, СД Драганови ще представят машина за цепене на дърва и пневматична друсаща кука Zanon, приложима за бране на лешници, орехи, сливи и др. Големи отстъпки от 5 до 20 % на цените за всички трактори и оборудването по време на Агра и една седмица след изложението обещават от фирмата изложител.



Участие в изложението ще вземе и фирма Универсал НВГ, Долна Оряховица, която тази година ще представи, за първи път в България, универсален терминал, съчетаващ няколко функции – за контрол на инвентара прикачен на трактора, като GPS навигация, автопилот система, GPRS за проследяване и управление на работния процес. Това е един от продуктите номиниран за иновация на годината и се бори за престижното отличие на Пловдивския панаир.   Универсал НВГ ще представи на Агра 2011  и добре познатите вече на българския пазар продукти като: пълната гама на помпите Comet, немските дюзи за пръскачки Lechler, както и продуктите за киселинност на почвата на американската фирма Spectrum. Всички тези продукти се предлагат на атрактивни промоционални цени по време на изложението. Щандът на фирмата се намира в палата 3, в сектор 3B9.


С много новости ще е съпроводено и участието на фирма Ник ООД, официален вносител на Trimble за България. За първи път фирмата ще представи оптичната система за сканиране на зеления цвят на растенията GreenSeeker, която регулира в реално време нормата при азотно торене, като разпределя повече тор, там където има нужда и по-малко на участъци със охранени растения или такива без потенциал. Фирма НИК очаква фермерите на щанд 13/ 13К4 и им обещава специални ценови условия по време на изложението.

 

На  Агра 2011 ще намерите и всички български производители на селскостопанска техника и предлаганите от тях машини.

 

Очаквайте горещи репортажи от Агра 2011 от екипът на Трактор.БГ