New Holland дава оптимизирани решения за работа на полето! (ВИДЕО)

New Holland дава оптимизирани решения за работа на полето! (ВИДЕО)

За втора поредна година фирма ИнтерАгри България направи силно участие на изложението БАТА Агро 2014, като показа богата гама от трактори и комбайни New Holland. Фирмата е единственият официален вносител на марката за България.

Показваме трактори от най-малкия диапазаон 80-90 к.с. до 560 к.с. - тук в случая – New Holland T9 560. Почти всички машини са агрегирани с подходящ инвентар от Gregoirе Beson, който е един от лидерите в почвообработващата техника, каза за Трактор.БГ Даниел Минев, изпълнителен директор ИнтерАгри България.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



Всички трактори New Holland  - от серия T6 до серия Т8 ще се предлагат с трансмисия AutoCommand, обясни  Франческо Вецали, Бизнес директор New Holland Agriculture за Балканите: Сериите трактори Т6, Т7 и Т8 с новите безстепенни трансмисии Auto Command покриват диапазона от 120 до 420 к.с. Трансмисията Auto Command™ следва натовареността на двигателя и намира оптималното съотношение за предаване на мощността към задвижващия вал. Така се оптимизират разходът на гориво и натовареността на отделните инвентари.

ИнтерАгри разполага на склад с тежките трактори от серията T8 с новата безстепенна трансмисия Auto Command заедно с прикачната техника на Gregoirе Beson – плугове, дискови брани и комбинирани машини изключително подходящи за работа в българските почвени условия.

На БАТА Агро бяха показани и двата основни вида комбайни на New Holland – двуроторните машини, които са уникални за марката и са ненадминати по чистота на прибиране, както и сламотръсните машини от серията CX – подходящи за средните и големите стопанства.

В тазгодишните тежки условия на жътва комбайните New Holland доказаха, че работят отлично в условия на заплевеленост, влага и полегнали посеви:

Имахме машини, които стигаха високи скорости от порядъка на 6-7-8-9 км/час при влага, мокри посеви, нещо изключително нетипично, когато се налагаше други машини да се движат с 1-2 км/час, коментира Даниел Минев.

Наскоро ИнтерАгри добави още един бранд към продуктовата си гама – италианските пръскачки Agrojet, които направиха премиерата си по време на БАТА Агро със самоходната пръскачка Maxxus с резервоар 4 тона.

Това е пълна линия от висококачествени пръскачки – като започнем от самоходните с клирънс в зависимост от конфигурацията – от 1,40 до 1,80 м, минавайки през прикачните модели, които имат различни линии; специализирани навесни пръскачки, специализирани лозарски, овощарски и т.н – абсолютно пълна гама от машини“, обясни директорът на ИнтерАгри.

Още много новости могат да очакват клиентите на ИнтерАгри тази есен, както и за сезон 2015, обяви  Франческо Вецали. Новата генерация лозарски и овощарски трактори New Holland излизат на пазара от този месец – перфектни за всички операции по лозята и овощните градини с нови двигатели мощност от 75 до 110 к.с.

Новости ще има и при роторните зърнокомбайни New Holland CR. Най-големият зърнокомбайн в света New Holland CR 1090 ще излезе на пазара за сезон 2015. Комбайнът е оборудван с двигател Cursor 16, който стана дизелов двигател на годината за 2014-та. Мощността му е 652 к.с.  Бункерът е с вместимост 14,5 тона и много висока скорост на разтоварване от 142 л/сек. На практика тази скорост означава, че целия бункер се разтоварва само за 2 минути, обясни Даниел Минев. Стандартно машината се предлага и с вериги.

Заедно с атрактивните машини на БАТА Агро, ИнтерАгри България впечатли посетителите си и с един от най-дизайнерските щандове – плажът на InterAgri Paradise.

Допълнителна информация за всички машини можете да получите от ИнтерАгри България:

София Еърпорт Център
Офис сграда А2, Офис 011
Бул. „Христофор Колумб“ 64
1592 София

Национален телефон: 0700 46 666
www.interagri.bg
[email protected]

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!