Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

New Holland достигна 50,000 произведени комбайнa от серията TC5000

New Holland достигна 50,000 произведени комбайнa от серията TC5000

New Holland TC 5000

New Holland Agriculture достигна своя крайъгълен камък в производството с впечатляващите 50 000 броя от серията TC сламотръсни комбайни. Това постижение ще бъде отпразнувано в Пльок, Полша, където е централата на ТС в Европа, и в Куритиба, Бразилия- фабриката в  Латинска Америка по-късно този месец.


В комбайните от серията ТС винаги са вграждани най-последните нововъведения подобряващи производителността. Ключово технологическо постижение е въвеждато в експлоатация на  самонивелиращата  се тръскаща дъска през 1993 година. Това значително увеличи очистващата им производителност. През 1995 г. версията „Hillside“  бе пусната на пазара. Тя дава възможност за корекция и на вертикалните и на странични наклони, и позволява жътва дори в най-пресечени  терени. Ротационния сепаратор беше представен за първи път през 1996 г. и чрез него се  осигурява подобряване на вършитбата. През 2008 г. бе внедрена изцяло нова кабина осигуряваща по-голямо удобство и комфорт на оператора.


Сериино модела е надграден и дооборудван с редица екстри който увеличават производителността и ефективността при  работа.С изцяло новата  „Harvest Suite Comfort™“ кабина   се поставя един еталон за оборудване и функции в този сегмент машини.Функции за ергономичност и удобство при  работа.


Със  системата „Opti Fan™”  се подобрява значително очистващата система на комбайна , неутрализирайки до минимум гравитационния ефект, оттам и намаляване на загубите и като краен резултат по-чиста проба зърно.


SmartSieve -  е система за работа в наклонени терени.Автоматично променяне  на ъгъла и попадащото зърно върху очистващите площи- това допринася за увеличаване на очистващият капацитет с около 30%.


С технологията Dual Chop™ -    се осигурява максималноо нарязване на растителния остатък под класа и впоследствие, с по-малко слама - по -лека обработка на почвата.


Повече информация за комбайните New Holland можете да получите от фирма Анимекс ЕООД:

Стара Загора
042 / 603 118, 089 43 00 472
office@animex.bg
http://animex.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug