Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Незабравимо пътуване до заводите на Case и Salford в САЩ организира Римекс за клиенти

Незабравимо пътуване до заводите на Case и Salford в САЩ организира Римекс за клиенти

„Не фантазия, а жест към клиентите на Case IH” – така изпълнителният директор на Римекс 1 – Холдинг Румен Лазаров определи незабравимото пътуване до Америка.

Римекс 1 – Холдинг организира за българските си клиенти незабравимо пътуване до САЩ. Там те посетиха фабриките на Case IH и Salford Machinery Farm. Междувременно организаторите от Римекс бяха подготвили незабравимо пътуване и посещения на уникални забележителности в страната на неограничените възможности - Чикаго, езерото Мичиган, Хард рок кафе, Лас Вегас, Гранд каньон. Невероятно преживяване беше и екскурзията с лодка по река Колорадо. Българите посетиха също и Торонто – Канада, Ниагарския водопад и кулата „Скайлон” с изглед към водопадите.

Освен от красивите места, които посетиха, българите бяха изключително впечатлени от новопостроените огромни заводи на Case IH за тракторите Magnum, където на практика е осъществен напълно затворен производствен цикъл, който започва с доставката на метали и завършва с готов за работа трактор. Това е първият завод, който оперира в изцяло независим от поддоставчици и икономически фактори процес. Тук качеството на всеки детайл се проследява и контролира на определени етапи и се тества, като при евентуален дефект по време на експлоатацията на машината може да се стигне до чисто персонална отговорност на работника, участник в изготвянето на машината. Не е тайна, че повечето дефекти, които показват всички машини по време на експлоатация, обикновено са причинени от некачествени детайли, доставени от външни доставчици, което е свързано с подмяна на цели серии некачествено изработени детайли или цели възли, както и смяна на самите поддоставчици. Това е дълъг и сложен процес, който в крайна сметка не възвръща загубите и пропуснатите ползи на клиента, закупил тази техника. В завода в Расин, Уисконсин, където е седалището на CASE IH за цял свят, този основен проблем в производството е решен категорично. Тук се произвеждат и трансмисии и крайни предавки за тракторите Steiger, зърнокомбайни, памукокомбайни, комбайни за тръстика, силажокомбайни, самоходни косачки, също така и кабините за всички тези машини, както и за самоходните пръскачки и тороразпръсквачки с марката Case IH.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug