НИК добави нов бранд поливни съоръжения в портфолиото си

НИК добави нов бранд поливни съоръжения в портфолиото си
НИК официално става представител на Casella – една от най-популярните марки тръбно-ролкови поливни системи в България. Познати още като макари или барабани, този тип напоителни системи могат да бъдат премествани от едно поле на друго и са подходящи както за малки, така и големи парцели.
 
Те могат да бъдат използвани за поливни площи с постоянни или едногодишни растенията, като намират приложение и при полета с по-нестандартна форма. 
 
Марката Casella е позната и заради множеството патентовани изобретения, някои от които  вече се приемат като стандарт в индустрията. 
 
Те, например, първи внедряват дизелов двигател на мястото на водната турбина, служеща за прибиране на макарата. Това решение е много по-енергийно ефективно, особено за по-големи машини, и е сред основните предимства на съоръженията Casella.
 
 
В допълнение, макарите се отличават и с кратък срок от поръчката до доставката. Дори и в натоварените периоди на годината, специалният работен режим на завода в Пиаченца позволява доставка в рамките на 2 седмици.
 
Този срок е възможен, тъй като в сезон заводът работи без почивка и е подсигурен с много добро планиране на  поръчките и доставките. 
 
 
Макарите Casella могат да се използват индивидуално като основно средство за напояване или да служат като допълнение към пивотните системи за получаване на по-цялостно и завършено решение за поливане на всеки един декар.
 
Комбинирането им със системите Valley дава на фермерите едно завършено решение за напояване при всякакви условия и терени и една изключително добра комбинация между два бранда, доказали се през годините, благодарение на надеждните решения, които предлагат.

Повече информация продуктите на Casella може да получите в интернет на адрес www.nik.bg или на телефон 0892 27 53 01