Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК организира дискусия за дигиталното земеделие на Националния агросеминар

НИК организира дискусия за дигиталното земеделие на Националния агросеминар
Тази година в рамките на четвъртия национален агросеминар, организиран от НАЗ, членовете на асоциацията ще се радват на присъствие на известни личности от телевизионния екран, но този път на живо в панелите с лекции през деня.
 
Ники Кънчев ще бъде водещ на презентацията на фирма НИК, която ще се проведе под формата на дискусия на тема „Дигитално земеделие 2.0“. 
 
Освен Ники Кънчев, в дискусията ще участват Иво Куманов (НИК), Свилен Костов (Център за Иновативно Земеделие), Димитър Мачуганов (член на НАЗ) и Венелин Делгянски (член на НАЗ). 
 
В рамките на агросеминара от НИК ще представят и интересна новост със слоган „Вижте невидимото!“.
 
Презентацията на НИК ще се проведе в първия ден на агросеминара – 27 ноември (четвъртък), с продължителност 30 минути и ще започне в 17:00 часа.
 
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug