НИК представя иновативната технология Connected Farm на АГРА 2012

НИК представя иновативната технология Connected Farm на АГРА 2012


Най-съвременната технология за управление на информация Connected Farm, вече е факт и ще бъде демонстрирана от фирма НИК Електроникс на стартиращото изложение Агра 2012 в Пловдив. Щандътна фирма НИК е в палата 13.

 

Революционната система Connected Farm позволява свързането на настолния софтуер и всички машини от стопанството. Тази технология опростява управлението на данни като елиминира USB памет устройствата и така обменът на информация между офис, машини и преносими компютри е много по- бърз и лесен.

 

Мениджърите също могат да наблюдават в реално време разположението на превозните средства, с цел да се улесни контролът над авто- машинния парк и да се приемат сигнали, ако служители навлязат в забранени зони в стопанството.

 

На тазгодишното изложение Агра, ще дебютира и НИК Агро Сървис - дъщерна компания на НИК, която стартира своята дейност лятото на 2011 година.

 

Услуги, които компанията предлага, са GPS картиране, пробовземане и почвен анализ, чрез които земеделските производители могат да получат точното предписание как да хранят своите култури по-правилно и оптимално.

 

© tractor.bg 2012