Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК представя иновативната технология Connected Farm на АГРА 2012

НИК представя иновативната технология Connected Farm на АГРА 2012

Trimble Connected Farm


Най-съвременната технология за управление на информация Connected Farm, вече е факт и ще бъде демонстрирана от фирма НИК Електроникс на стартиращото изложение Агра 2012 в Пловдив. Щандътна фирма НИК е в палата 13.

 

Революционната система Connected Farm позволява свързането на настолния софтуер и всички машини от стопанството. Тази технология опростява управлението на данни като елиминира USB памет устройствата и така обменът на информация между офис, машини и преносими компютри е много по- бърз и лесен.

 

Мениджърите също могат да наблюдават в реално време разположението на превозните средства, с цел да се улесни контролът над авто- машинния парк и да се приемат сигнали, ако служители навлязат в забранени зони в стопанството.

 

На тазгодишното изложение Агра, ще дебютира и НИК Агро Сървис - дъщерна компания на НИК, която стартира своята дейност лятото на 2011 година.

 

Услуги, които компанията предлага, са GPS картиране, пробовземане и почвен анализ, чрез които земеделските производители могат да получат точното предписание как да хранят своите култури по-правилно и оптимално.

 

© tractor.bg 2012

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug