Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК ще покаже автоматично почвено пробовземане с ATV на изложението в Добрич

НИК ще покаже автоматично почвено пробовземане с ATV на изложението в Добрич

НИК ООД, официален вносител на Trimble (GPS оборудване) за България, ще представи последните тенденции в областта на прецизното земеделие по време на Добричкия панаир „Селското стопанство и всичко за него”.

За да докажат универсалността на Trimble Autopilot, от фирмата ще изложат трактори Болгар и John Deere, оборудвани с автопилота. Те ще работят с базова станция с точност 2 см.

Нещо, което ще се представя за първи път в България е автоматичното почвено пробовземане с ATV и изготвяне на дигитална почвена карта. Освен това ще има и голям избор от продукти за прецизно земеделие. Един от най-интересните ще бъде новият дисплей, работещ с Глобално-навигационната сателитна система (GNSS) – AgGPS® FmX™, който предлага широка гама от приложения за прецизно земеделие – като самостоятелна навигация, част от система за автоматично управление, управление на инвентара и контрол на обработката. FmX работи с два вградени, високопроизводителни GNSS приемници като и двата работят с американската система GPS и руската GLONASS.

Тази година НИК ООД ви очаква на площадка №1 на площ от 100 кв.м.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug