НИК ще участва със собствен щанд на Агритехника 2015

НИК ще участва със собствен щанд на Агритехника 2015
И тази година изложението в Хановер от 10 до 14 ноември дава заявка да бъде много силно за фирмите изложители и много интересно за българските фермери, решили да го посетят.
 
Ако сте решили да посетите изложението и разгледате списъкът с изложители не може да не забележите една българска компания, която мнозина фермери у нас познават – това е лидерът у нас във внедряването на технологиите за прецизно земеделие НИК.
 
НИК за първи път участват като изложител в престижното изложение Agritechnica, като на техния щанд са представени услугите на агрохимичната лабораторията към НИК Агро Сървис и програмата GeoSCAN.


НИК Агро Сървис е компания от семейството на НИК , специализирана в агрохимични анализи на почва и растения и предоставянето на допълнителни услуги към тях като препоръки за торене и създаване на дигитални почвени карти. На чуждестранните си клиенти компанията предлага повечето от своите услуги, като поставя акцент върху почвените и растителните анализи и изготвените на тяхна база дигитални почвени карти.
 
На щанда на НИК също така фермерите ще открият и програмата за мониторинг на посевите чрез спътникови изображения GeoSCAN, която вече една селскостопанска година се използва от българските фермери. От следващия сезон програмата GeoSCAN ще е достъпна и за земеделци, чиито площи са извън пределите на страната, като така повече производители ще могат да видят “невидимото” в техните полета.

 
Една от новостите, която ще бъде анонсирана на изложението е интеграцията между програмата за сателитно заснемане на посевите GeoSCAN и услугите на агрохимичната лаборатория към НИК Агро Сървис.
 
Специално за българските си клиенти на изложението, от НИК организират на щанда си вечерно парти на 11 ноември 2015г.

Щандът на НИК на Agritechnica 2015 се намира в палата 15, площ G24. 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!