Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК вече предлага у нас интернет базирани метеорологични станции с марката Metos

НИК вече предлага у нас интернет базирани метеорологични станции с марката Metos

НИК  представя официално на АГРА нов продукт, подбран специално да бъде от полза на земеделските производители, а именно – метеорологични интернет, базирани станции Metos, произведени от Pessl Instruments.
 
Те се отличават с прецизност на показваната информация, лесна и ефективна експлоатация и широка приложимост. Посетителите на АГРА 2014 ще бъдат сред първите, които ще се запознаят с многобройните функции на метеорологичните станции, част от които са: проследяване в реално време на климатични параметри необходими за извършване на земеделски операции, прогнози и предупреждения за болести при растенията, изчисляване на дневната евапотранспирация, управление на напояването, улавяне на инсектициди и дистанционно определяне на вида им и др.

Събраните от станцията данни се изпращат автоматично към лесна за използване уеб платформа, където информацията се записва, като така тя е достъпна в графичен и табличен вид от всяко мобилно устройство, което има достъп до интернет.


За повече информация може да посетите официалната страница на НИК – www.nik.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug