Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИКОМ-М ООД откри нов склад за резервни части за комбайни, трактори и инвентар

НИКОМ-М ООД откри нов склад за резервни части за комбайни, трактори и инвентар

НИКОМ М - Велико Търново

НИКОМ-М ООД откри нов склад за резервни части за комбайни, трактори и инвентар в рамките на търговско-сервизната си база във Велико Търново. Изключително богатите складови наличности на резервни части Claas, както и интегрираната и иновативна ERP система от Microsoft, поставят НИКОМ М ООД сериозно пред останалите конкурентни фирми в търговията с резервни части за агротехника.

Благодарение на новият си склад и софтуер за управление на заявките и доставките, в разгара на жътвената кампания НИКОМ-М ООД осигурява бърза логистика и обслужване за зърнопроизводителите. В случаите на заявки за части, които не са налични, компанията е изградила система за бърза спедиция от своите локални и чуждестранни партньори.

Съчетанието от богати складови наличности, конкурентни цени, отлична логистика и персонално отношение към казусите на всеки клиент, затвърдява лидерските позиции на НИКОМ-М ООД като един от най-лоялните партньори в сервизирането и обслужването на комбайни и трактори в България.

Град Велико Търново,
ул. "Магистрална' №30 (срещу МОЛ-а)
062 606996 ; 
0887 920666; 
0888 436968
e-mail: nikom_serviceparts@abv.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug