Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИКОМ-М откри във Велико Търново нова сервизна база за обслужване на комбайни Claas

НИКОМ-М откри във Велико Търново нова сервизна база за обслужване на комбайни Claas

Ивайло Иванов - Управител на Ником-М Велико Търново

 

Великотърновската фирма Ником-М ООД, откри нова сервизна база за обслужване на комбайни Claas. Тя се намира на западния вход на Велико Търново от София, в близост до МОЛ-а в града.

 

В специализирано оборудваната обширана база ще се правят ремонти и обслужване не само на комбайни, но и на трактори и земеделски инвентар.

 

През последните години фирма Ником-М се утвърди като надежден партньор за фермерите не само от региона на Велико Търново, но и от други краища на България, където доставя комбайни и трактори Claas, а също и пълна гама резервни части и консумативи за тях.

 

Според Управителят Ивайло Иванов, доволните клиенти от работата на Ником-М се увеличават драстично всяка година, защото фирмата продава резервни части и консумативи за Claas на изключително атрактивни за България цени. В същото време качествената работа на професионалните сервизни специалисти и краткото време за реакция при нужда, особенно в натоварения сезон, вече доказа Ником-М като надежден партньор в земеделието.

 

ремонт и обслужване на зърнокомбайни Claas

 

В изложбената площадка пред новата база на фирмата са изложени богата гама земеделски машини - дискови брани, култиватори, продълбочители, сеялки и др. на гръцката фирма Papadopoulos, на която Ником-М е представител.

 

Papadopoulos

 

продълбочители Papadopoulos

 

„Тези машини се отличават със своето високо качество на изработка, но най-вече с достъпната за българския земеделски производител цена", категоричен е Ивайло Иванов.

 

сервиз на Claas - Велико Търново

 

Повече за предлаганите продукти и услуги от фирма Ником-М - www.nikom.tractor.bg

Коментари
стоян
на 05.02.2015 01:12:12
васви
на 13.02.2015 05:38:49
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug