Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Nobili ще представи нови агромашини на изложението EIMA 2012 в Италия

Nobili ще представи нови агромашини на изложението EIMA 2012 в Италия

 

 

Италианският производител на селскостопанска техника - Nobili S.p.a. ще представи нови агромашини на изложението EIMA 2012, което започва ще се проведе в Болоня, Италия от 7-и до 11-и Ноември.

 

Шредираща косачка с автоматично откланящи се двуредови секции е най-сериозното технологично нововъведение, което Nobili ще представят на изложението за земеделска техника.

 

Машината е подходяща за почистване на заплевени и затревени площи в овощни градини и лозя.

 

Освен това Nobili ще представят и нов модел сечка за царевица, към която се очаква да има сериозен интерес от страните от Източна Европа.

 

Съобразно изискванията за субсидиране и поддръжката на зелени площи от земеделските производители в контекста на Общата селскостопанска политика на ЕС, от Nobili ще представят и серия от шредери и косачки за почистване на площи.

 

 

В рамките на EIMA 2012 ще бъдат показани и най-новите вентилаторни пръскачки за лозаро-овощарството.

 

Очаквайте снимки от щанда на Nobili. Повече информация за най-новите селскостопански машини с марка Nobili можете да получите от официалния представител за България - фирма Оптиком ООД.

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug