Нов специализиран бранд прикачен инвентар на достъпни цени

Нов специализиран бранд прикачен инвентар на достъпни цени

Фирма Сатнет оперира на пазара за земеделска техника в България от далечната 1999 г. Срещайки се всекидневно с проблемите на фермерите, компанията прие присърце мисията да достави качествени решения на ниски цени.

 

Бум в продажбите на трактори LS заради лавандулата

 

Новият бранд на българската фирма беше анонсиран официално на международния панаир АГРА в Пловдив.

 

„Новото тази година при инвентара е, че представяме новата ни марка AGRILIA, която се характеризира с по-висококачествен и специализиран инвентар – основно лозаро-овощарски. Представяме нови откланящи секции, като фрези, отгърлячи, загърлячи и т.н. Те са с универсални рамки и сменяеми глави. 

 

Предлагаме и изключително висококачествени пръскачки, с временни полиетиленови бурета, италиански помпи COMET от най-висок клас, дюзи ABBA. 

   

Всичкият този висок като клас и качествен инвентар е на изключително достъпни цени. По този начин поддържаме линията си на качествен инвентар на добри цени“, каза Димитър Вангелов, управител на Сатнет, пред камерата на Трактор.БГ. 

 

По време на изложението традиционно беше представена и пълната продуктова листа на корейските трактори LS, които вече са хит в България, особено при лавандулопроизводителите, лозарите и овощарите. Тракторите заемат челни позиции в продажбите и са предпочитани заради своята здравина, маневреност и ниска цена. 

 

„Представяме отново цялата гама трактори LS, като за първи път показваме и новите попълнения XP 100 и MT 5. Те бяха показани за първи път преди 2 години на БАТА Агро, като прототипи, а от тази година вече започнаха и да се произвеждат серийно за нашия пазар, със спецификациите, които оптимално сме избрали за нашите земеделци и за типа земеделие, което се извършва в България“, добави Вангелов.

 

И двата модела са от по-високия мощностен диапазон. Те са перфектен вариант за малките фермери или могат да бъдат използвани като допълнителна помощ, при по-големите стопанства.

 

Тракторът LS XP 100 е наследникът на PLUS серията. Тракторите от серията се предлагат в диапазона от 70 до 100 к.с. и с двигател, отговарящ на Tier 4.

 

Моделът LS MT 5 пък е представител на изцяло нова серия трактори на LS, сертифициран по стандарта Tier 4 Final. Тракторът е със 73 к.с и тежи 3 тона. Повдигателната му сила също е 3 тона, което е перфектен баланс, търсен от повечето земеделски производители.

 

Не липсваха и решения за лозари и овощари.

 

„Отново, както и миналата година, фаворит при LS тракторите се очертава да е лозаро-овощарският, тесен, нисък и мощен XR50. Тази година сме представили трактора във вариант с по-ниски и по-широки гуми, за да можем да увеличим стабилността му и да намалим височината му – нещото, което се търси повече при овощарите. Представили сме го на АГРА 2019 във вариант с челен товарач и без челен товарач“, разясни управителят на компанията.

 

В търсене на правилната земеделска техника, често се случва фермерите да не са сигурни точно коя машина е най-подходящото решение за тяхното стопанство. През годините фирма Сатнет придоби голям опит в земеделската техника и инвентар. Специалистите на компанията са винаги насреща за съвет.

 

„Бих посъветвал всички земеделци,когато пристъпват при избора на техника – трактор, инвентар, да наблюдават много детайли в тези машини, като например материалите, които са използвани, основните възли, детайли, начина на изработка, теглото дали съответства на съответния инвентар и т.н, за да не останат разочаровани. Ние, като специалисти ,се стремим да оптимизираме избора на инвентара, който предлагаме, за да са доволни нашите клиенти. 

 

Имаме добри специалисти, които винаги съветват клиентите, за да могат да вземат правилния инвентар за правилната обработка, за която им трябва“, съветва Димитър Вангелов.

 

 

Повече информация можете да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар