Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Нов телехендлер Weidemann излиза на пазара тази година (СНИМКИ)

Нов телехендлер Weidemann излиза на пазара тази година (СНИМКИ)
Който е ползвал Weidemann, просто не би се отказал от него! Брандът, отлично познат сред животновъдите в Германия и Австрия, заема все по-голям пазарен дял и в България. Все повече са българските фермери, оценили предимствата и високата производителност на Weidemann. Основните предимства, които ги правят предпочитани от животновъдите са компактните размери и икономичността им. Отличават се и с това, че са прахово боядисани, особeно важно при контакт с оборска тор, предизвикващ силна корозия.

 
Друго важно при Weidemann е, че предаването на движението става от задния към предния мост посредством карданна връзка, което облекчава работата на машините и от гледна точка на тяхното натоварване. 
 
В края на месец април тази година, Weidemann допълни богатата си продуктова гама с още един телехендлер Т6027. Новият Weidemann Т6027 е уникален с комбинацията си от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност.
 
 
Възможността за задвижване на всички колела го правят абсолютно стабилен и добре подготвен за всякакви задачи. Машината е с нисък център на тежестта и отлична стабилност. Weidemann Т6027 осигурява забележителна маневреност и пъргавина.

 
Машината e със странично разположен двигател и е уникална с компактните си размери, даващи достатъчно мощност, за да се справи със селскостопанските задачи. С височина от 1,98 м и ширина 1,96 м той постига товароподемност 2,7 тона на височина от 6 метра.
 


Изключително гъвкав телехендлер, предназначен за ежедневните задачи в земеделските и животновъдни ферми. Изключително подходящ и за работа в тесни пространства.
 
Двигателят му е 2,5-литров, 4-цилиндров Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4.

 
Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с повече пространство, отлична видимост, предпазваща водача, гарантираща висока производителност и ниски нива на шум. Кабината е оборудвана с ергономична седалка отговаряща на на изискването на EN ISO 7096 за водача, която намалява вибрациите.
 
 
Оборудванa е и с ергономичен джойстик най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ  по-голяма функционалност и удобство за оператора.
 
 
Екип от търговския и сервизен отдел на Агритоп преминаха продуктово обучение в завода на Weidemann в Германия, предстaвящо новия модел. 
 
Фирма Агритоп, която е официалния предстaвител на Weidemann за България, разполага с голяма сервизна база обхващаща цялата страна. Фирмата има обучени специалисти, които ежегодно преминават обучения в завода на Weidemann, поддържат се резервни части консумативи на склад. Фирмата предлага и индивидуaлни лизингови схеми за закупуване на земеделска техника.

 
Повече подробности за новостите при челните товарачи и телехендлери Weidemann, можете да получите от Агритоп ЕООД, София, ул. Коста Лулчев 20, тел; 02/9712620,  www.agritop.bg.
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug