Нов телехендлер Weidemann излиза на пазара тази година (СНИМКИ)

Нов телехендлер Weidemann излиза на пазара тази година (СНИМКИ)
Който е ползвал Weidemann, просто не би се отказал от него! Брандът, отлично познат сред животновъдите в Германия и Австрия, заема все по-голям пазарен дял и в България. Все повече са българските фермери, оценили предимствата и високата производителност на Weidemann. Основните предимства, които ги правят предпочитани от животновъдите са компактните размери и икономичността им. Отличават се и с това, че са прахово боядисани, особeно важно при контакт с оборска тор, предизвикващ силна корозия.

 
Друго важно при Weidemann е, че предаването на движението става от задния към предния мост посредством карданна връзка, което облекчава работата на машините и от гледна точка на тяхното натоварване. 
 
В края на месец април тази година, Weidemann допълни богатата си продуктова гама с още един телехендлер Т6027. Новият Weidemann Т6027 е уникален с комбинацията си от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност.
 
 
Възможността за задвижване на всички колела го правят абсолютно стабилен и добре подготвен за всякакви задачи. Машината е с нисък център на тежестта и отлична стабилност. Weidemann Т6027 осигурява забележителна маневреност и пъргавина.

 
Машината e със странично разположен двигател и е уникална с компактните си размери, даващи достатъчно мощност, за да се справи със селскостопанските задачи. С височина от 1,98 м и ширина 1,96 м той постига товароподемност 2,7 тона на височина от 6 метра.
 


Изключително гъвкав телехендлер, предназначен за ежедневните задачи в земеделските и животновъдни ферми. Изключително подходящ и за работа в тесни пространства.
 
Двигателят му е 2,5-литров, 4-цилиндров Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4.

 
Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с повече пространство, отлична видимост, предпазваща водача, гарантираща висока производителност и ниски нива на шум. Кабината е оборудвана с ергономична седалка отговаряща на на изискването на EN ISO 7096 за водача, която намалява вибрациите.
 
 
Оборудванa е и с ергономичен джойстик най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ  по-голяма функционалност и удобство за оператора.
 
 
Екип от търговския и сервизен отдел на Агритоп преминаха продуктово обучение в завода на Weidemann в Германия, предстaвящо новия модел. 
 
Фирма Агритоп, която е официалния предстaвител на Weidemann за България, разполага с голяма сервизна база обхващаща цялата страна. Фирмата има обучени специалисти, които ежегодно преминават обучения в завода на Weidemann, поддържат се резервни части консумативи на склад. Фирмата предлага и индивидуaлни лизингови схеми за закупуване на земеделска техника.

 
Повече подробности за новостите при челните товарачи и телехендлери Weidemann, можете да получите от Агритоп ЕООД, София, ул. Коста Лулчев 20, тел; 02/9712620,  www.agritop.bg.
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!