Нов трактор Massey Ferguson 5610 подари Фермер 2000 на свой клиент (ВИДЕО)

 Нов трактор Massey Ferguson 5610 подари Фермер 2000 на свой клиент (ВИДЕО)

Фирма Хера Агро ЕООД спечели трактор Massey Ferguson 5610 в томболата на Фермер 2000, организирана по повод 20-годишния юбилей на българската компания – официален вносител на бранда Massey Ferguson. В томболата участваха над 70 фирми, клиенти на компанията, а изпълнителният директор Димана Страхинова благодари на земеделците, че вярват в успеха на Фермер 2000 и са се доверили на бранда Massey Ferguson.

Специален гост на церемонията беше търговският мениджър в Massey Ferguson Фредерик Моро, който подчерта значимостта на българския пазар за Massey Ferguson. “България е много важен пазар за нас. Ние сме убедени, че пазарът може да бъде увеличен тук. И това е нашето намерение – със съдействието на Фермер 2000 да се увеличат продажбите на Massey Ferguson”, каза г-н Моро пред присъстващите фермери.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 

 

В присъствието на нотариус Федерик Моро изтегли печелившия номер 33 – на Хера Агро, която спечели многофункционалния трактор MF5610. Фирмата е сред големите клиенти на Фермер 2000 от региона на Първомай и обработва над 70 хил. дка земя. В агропарка си има над 13 трактора Massey Ferguson, като осем от тях са закупени през 2013 г. По думите на Димана Страхинова именно с покупката само за една стопанска година на толкова нови машини, фирма Хера Агро е имала и най-голям шанс за спечелване на голямата награда - трактор MF5610: „Това показва, че фермерите, които инвестират, заслужават това, което получават“, изтъкна Страхинова.

"Гамата на Massey Ferguson никога не е била по-добра от това, което е в момента, и покрива пълния диапазон – от най-малките машини до машини с мощност 400 к.с. На изложението в Хановер беше показан най-новият трактор Massey Ferguson серия 87, 400 к.с. Спечелихме награда с комбайн MF Delta – хибриден комбайн с 450 к.с., който беше най-голямата иновация в Хановер и спечели приза „Машина на годината“, сподели Димана Страхинова.

По време на събитието Фредерик Моро подчерта, че Massey Ferguson изцяло обновява сериите си трактори и комбайни. Ключовите думи за партньорите от МF и Фермер 2000 са „сервиз“ и „качество“, каза Моро и допълни: “Усилията ни са насочени най-вече към качеството на машините и към сервиза, който предлагаме, благодарение на дилърите ни във всяка страна – като Фермер 2000”, подчерта Фредерик Моро.

Димана Страхинова обяви, че 2013 г. е била много успешна за Фермер 2000 с над 13% пазарен дял в продажбите на зърнокомбайни и 8% пазарен дял при тракторите.

 

“Ние ще продължим и през 2014 г. с организирането на много промоции, томболи и награди за всички клиенти, които вярват в успеха на Фермер 2000 и са наши клиенти вече 21 години. Нашата цел е да бъдем на трето място в България по продажба на трактори и комбайни“, съобщи пред Фермер.БГ Димана Страхинова.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!