Нов търговски и сервизен център откри Ири Трейд АД в град Добрич (видео+снимки)

Нов търговски и сервизен център откри Ири Трейд АД в град Добрич (видео+снимки)

Ири Трейд АД, официален представител за България на трактори и комбайни Deutz-Fahr, откри нов търговско-сервизен център за селскостопанска техника в град Добрич. На събитието присъстваха клиенти и партньори на компанията.  

Изпълнителният директор на фирмата г-жа Илияна Михайлова приветства гостите на събитието и заяви, че фермерите винаги са добре дошли в центровете на Ири Трейд, тъй като фирмата е не просто доставчик на машини, а техен партньор, който винаги застава до тях. Отец Валерий отслужи тържествена литургия по случай откриването   и пожела на екипа на центъра спорна работа и благоденствие.

Лентата на новата база на Ири Трейд преряза г-жа Илияна Михайлова, изпълнителен директор на фирма Ири Трейд. Пред камерата на Трактор.БГ тя разказа повече за новооткрития център и развитието на фирмата: "Това е един нов център,  който е оборудван по един изключително модерен и нов начин, по най-високо технологични методи, в който ще могат да сервизират и диагностицират машините на новото поколение, интелигентните машини."

Базата е разположена на 5 дка, като застроената площ е 1500 кв.м. Включва голям сервиз, сервизни помещения, голям склад за резервни части, шоу рум и офисна част,  със заседателна зала, работни помещения и зала за срещи с клиенти.

При откриването на новата търговско-сервизна база на Ири Трейд  в Добрич гостите имаха възможност да се запознаят с наличните на склад нови серии трактори Deutz-Fahr от най-продавания и най-търсения в класа си в България Deutz-Fahr Agrofarm 420, през последното бижу на марката - моделът от новата 5-та серия Deutz-Fahr 5120, който привлича с уникалния дизайн, разработен от известното италианско дизайнерско студио Giugiaro, до добре познатата 6-та серия Аgrotron и, разбира се, флагмена на бранда Deutz-Fahr 7-ма серия Аgrotron с мощност до 263 к.с., който е и трактор на годината за 2013 -та.

Илияна Михайлова е категорична, че стремглавото развитие на фирма Иритрейд през последните години се дължи на политиката на компанията да бъде един изключително лоялен партньор към своите клиенти. „От самото създаване на фирмата, целият екип работи под мотото: "Да бъдем не само доставчици на нашите клиенти, а и техни партньори." Всеки един клиент е важен, всеки един клиент е значим, към всеки клиент имаме индивидуален подход в нашата фирма и смятам, че това води до положителни резултати. Ние създадохме Ири Трейд преди 10 години и до този момент компанията има вече 8 търговско-сервизни центъра в страната“, посочи г-жа Михайлова.

За доброто настроение на гостите при откриването на базата на Ири Трейд в Добрич домакините бяха организирали богата програма, представена от фолклорен ансамбъл „Златна Добруджа“ при Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" в Добрич.     
От Ири Трейд споделиха, че с нетърпение очакват появата на новите модели на Deutz-Fahr на световното селскостопанско изложение Агритехника през месец ноември тази година Deutz Fahr 8-ма серия – трактори с мощност до 360 к.с. и 9-та серия – трактори с мощност до 440 к.с.

Гледайте видео репортаж по темата:

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!