Нова кабина за комбайните Axial-Flow представиха от CASE IH на EIMA 2012

Нова кабина за комбайните Axial-Flow представиха от CASE IH на EIMA 2012

 

Всички зърнокомбайни CASE IH Axial Flow през 2013-а година ще бъдат с обновена кабина.

 

На изложението за селскостопанска техника - EIMA 2012 в Италия, бе представен комбайнът CASE IH 5130 Axial Flow.

 

Този нов модел роторен комбайн има 6, 7 литров двигател с максимална мощност 295 к.с. и покрива еко-нормите Tier 4 A. Капацитетът на бункера за зърно е 8810 литра.

 

Най-голямата новост при комбайните CASE IH през 2013г. ще бъде новия дизайн на кабината.

 

Налице са повече и по-мощни предни светлини за работа през нощта.

 

В самата кабина пък е намален размера на кормилната колона и всички контролни уреди са организирани по-удобно за управление с дясната ръка, като вече серийно е включен и AFS тъч-скрийн терминал за мониторинг и управление на жътвата.

 

кабина CASE IH - 2013

 

Новата кабина при комбайните CASE IH включва редица нови екстри като Bluetooth система за провеждане на телефонни разговори, аудио система и модули за връзка с таблети и музиклани плеъри. Под комфортната пасажерска седалка пък има подвижен хладилник за напитки през горещите летни дни. Новата кабина ще се предлага в Deluxe версия, както и в най-високото ниво на оборудване - Luxury, включващо полеви офис, червен кожен салон на седалките и мн.др. eкстри. Въздушната седалка е стандарт за всички модели.

 

Друга новост е увеличеният капацитет на разтоварване на зърното, както и иновационна система за движение напред и назад и балансиране на шнека по време на разтоварването, която позволява изпразването на бункера за зърно в транспортно ремарке да става в движение, без риск от разпиляване.

 

стабилизираща система на шнека, за разтоварване по време на движение

 

Подробни технически данни и цени за новите модели зърнокомбайни CASE IH, можете да получите от официалния вносител - Тайтън Машинъри България АД.

 

© 2012 - текст, снимки и видео - Трактор.БГ