Нова търговска база откри Фермер 2000 в град Пловдив

Нова търговска база откри Фермер 2000 в град Пловдив

Фермер 2000 АД – официален представител на световноизвестните марки селскостопанска техника Massey Ferguson, Manitou, Antonio Carraro, Farmet, Agrolux, Galucho, Miller и Bogballeа, откри нова търговска база в Пловдив. Базата се намира на 500 м след кръговото в посока Пазарджик.

На площ от 5 дка ще бъде разположена сервизна база, шоурум и търговски офиси, като цялата инвестиция е на стойност повече от 1,5 млн. лева.

Инвестицията е разделена на 2 етапа – първият етап включва открита търговска площ и търговски офис, а до края на 2013 година ще бъде изградена сервизната база и шоурум.

В новият Агроцентър в Пловдив ще работи висококвалифициран персонал, на който клиентите ще могат да разчитат при избора на техника или извършване на качествен сервиз и обслужване.

На откриването присъстваха над 100 фермери от региона, въпреки мразовития зимен ден.

Идеята на Фермер 2000 е да постави начало на покриване на американския стандарт, според който на всеки 100 километра трявба да има сервизен център. По този начин фирмата ще има възможност да бъде още по-близо до своите клиенти, да им предложи икономични решения в избора на земеделска техника  и сервиз в рамките на 24 часа.

През изминалата година Фермер 2000 не спря да изнендва своите клиенти с иновативни решения на едни от най-продаваните марки в САЩ – на първо място със самоходните пръскачки Miller. След това фирмата стана изключителен представител на американските сеялки Kinze за България. В края на година взе и представителството на американската марка Sunflower за стърнищни култиватоrи, продълбочители и дискови брани.

През следваща година Фермер ще отбележи 20 години от създавеането си и подготвя специални промоции съвместно със своите партньори – Massey Ferguson, Manitou, Farmet, Agrolux  и Bogballe.