Новата серия компактни трактори LS J вече са налични на топ-конкурентни цени!

Новата серия компактни трактори LS J вече са налични на топ-конкурентни цени!

От тази година фирма Сатнет Карлово пусна нова серия компактни трактори LS от серията J. Това са машини с голяма мощност и функции да извършват тежки задачи с лекота. В същото време те са на много достъпни цени спрямо конкурентите си. Конкретно представеният модел LS J 27, е с мощност 27 кс.  и задвижване 4х4. Компактният му дизайн е оптимален за работа в овощни градини, парници, лозя, градинарство, комунални услуги, хоби фарминг, малки и средни стопанства.

 

Запитвания за ПРОМО ОФЕРТА И ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА: 0884 666 000

 

Моделът се предлага без кабина. Произвежда се и вариант с фабричен челен товарач и задно багерно устройство, вклчително и за българския пазар. Подходящ е за животновъдни ферми и строителни площадки. Мощният двигател и компактният дизайн позволяват на трактора да извършва тежки товарни работи и в същото време да минава през достатъчно малки пространства. Аеродинамичният стил предразполага към по-добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа.
 


Дизайнът на трактора е не само съобразен със съвременните тенденции, но също така е и иновативен и практичен. Размерите на трактора са 2.70 м. дължина и 1,14 м. ширина. Височината до върха на защитната рамка, която има и опция да се сгъва,  е 2.3 м. Теглото му е 842 кг.
 

Двигател:
Предният капак се отваря изключително лесно и бързо - с едно докосване, като открива целия кош за лесно обслужване. Двигателят, който тракторът използва, е MitsubishiS3L2 дизелов– 3 цилиндров с индиректна инжекция и водно охлаждане. Обемът му е 1318 куб. см., а мощността 27 к.с. при 2600 об.в мин. Изключително ниските нива на шум са под 81 ДБ. Двигателят отговаря на последните еконорми за вредни емисии Tier4 и се характеризира с изключително нисък разход на гориво.
 


Трансмисия и кормилно управление:
Дизайнът на трактора е напълно съобразен с комфорта на оператора. Удобната кожена седалка е с няколко степени на нагласяне. Местоположението на всички лостове и инструменти е подбрано за максимално удобство и практичност.


Моделът, който се предлага на българския пазар, е обурудван с механична скоростна кутия. Скоростите при основния модел са 2 диапазона с 6 скорости напред и 2 назад. Съединителят е многодисков маслен.
 


Дизайнерите на модела са постигнали допълнително по-голям ъгъл на завиване, което от своя страна намалява радиуса, давайки по-добра производителност, специално при по-тесни пространства. Предният мост на трактора е водо и ръждоустойчив.
 

Хидравлична система и ВОМ:
Навесната система на трактора е кат. 1, триточкова с капацитет на повдигане 650 кг. с хидравлично управление и контрол на позицията. Фабрично, тракторът има изведена 1 двойкa хидравлични клапи за различни комерсиални приложения и инвентар. 
 

Задният силоотводнен вал ВОМ е независим, с мокър съединител. Скростта му е 540 об. в мин. Управлява с от бутон при оператора. Тракторът разполага със среден ВОМ, който работи на 2000 об. мин.

 

Тракторът LS J 27 се предлага на българския пазар от ексклузивния представител за България – фирма Сатнет!


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!