Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новата серия трактори New Holland T 5 покриват еко-изискванията Tier 4 A

Новата серия трактори New Holland T 5 покриват еко-изискванията Tier 4 A

New Holland T 5 с челен товарач

Нова концепция с поглед в бъдещето представлява новата серия трактори New Holland T 5 , които бяха официално представени на Агритехника 2011 в Хановер.

 

Предназначени за универсална употреба, тези трактори са идеален помощник за нуждите на всяко средно земеделско стопанство и животновъдна ферма.

 

Първите впечатления за New Holland T 5 са в новата шумоизолирана кабина VisionViewTM, както и в новия 3,4 литров Common Rail двигател с турбо компресор, отговарящ на еко-нормите Tier 4 A.

 

Новата 5-а серия е оборудвана със сензори за натоварването, асоциирани с работата на хидравличната система, която е с капацитет от 127 л./мин. Само за управлението на кормилната уредба са осигурени 43 л./мин., които гарантират лесно и плавно управление при всички работни ситуации.

 

Максималната мощност на T5.115 е 114 к.с., а максималната товароподемност на оборудвания за трактора и отличаващ се с изключително стабилност и отлична съвместимост с хидравликата заводски челен товаварач NH 700 TL е 1850 кг.

 

Новата серия трактори New Holland T 5 са оборудвани с R38 задни гуми, които осигуряват по-висок клиренс, по-малка стъпка и по-малко утъпкване на почвата. Възможно е и оборудване с гуми до R30.

 

Трансмисията Power Shuttle позволява лесна смяна на скоростите и 2 основни нива на работа - интензивно и плавно, съответно за избор при различните операции на полето - балиране, транспорт, косене или пък тежки товарни задачи или работа с челния товарач.

 

 

 

Модел

Макс. мощност (к.с.)

Макс. въртящ момент (Nm)

Резервна мощност (%)

T5.95

99

407

51%

T5.105

107

444

49%

T5.115

114

461

44%

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug