Новата сеялка Spirit 600-900С на Väderstad влиза в производство през ноември

Тя ще бъде представена на селскостопанския панаир Agromek в Дания

Новата сеялка Spirit 600-900С на Väderstad влиза в производство през ноември
Väderstad представя ново поколение пневматичнa сеялкa Spirit 600-900C. С обновен дизайн, нова хидравлика и иновативна система за управление Väderstad E-Control базирана на iPad. Новата сеялка  Spirit 6, 8 и 9 метра  за комбинирана сеитба е готова за бъдещото земеделие. 
 
 
Новата сеялка Spirit 600-900C е оборудвана с нова хидравлична система, която работи безпроблемно с модерната система за управление Väderstad E-Control. Това дава възможност за лесно регулиране на натиска на изсяващата секция, интензивността на работа на предните работни органи, или натиска приложен от подравняващата брана, в движение от кабината на трактора, казва Gunnar Blackert, продуктов мениджър сеялки във Väderstad и продължава:
 
Също така чрез отваряне към ISOBUS Task Control, системата E-Control допълнително позволява GPS контрол на автоматично регулируема променлива норма на изсяване и торовнасяне, както и секционен контрол.  
 
За постигане на оптимален резултат докато сеялката се повдига или поставя в почвата в края на полето, Spirit 600-900C е оборудвана със система за автоматичен контрол на последователността на действията.
 
 
При повдигане или спускане на сеялката в края на полето, автоматичният контрол на последователноста на действията, повдига или спуска работните зони една по една. Оптимизирайки тази автоматична последователност се подобрява точността на сеитба и торовнасяне в края на полето, казва още Gunnar Blackert. 
 
Новата сеялка Spirit 600-900C ще бъде представена на селскостопанския панаир Agromek в Дания и ще влезе в производство от ноември 2018 г.

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар