Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новата Solano - Horizonte е изключително надеждна сеялка за сеитба на рапица и пшеница

Новата Solano - Horizonte е изключително надеждна сеялка за сеитба на рапица и пшеница

 

Испанската фирма „Solano Horizonte" разработи съвместно с българския си партньор "Меркурий Агро" ЕООД нов модел сеялка за рапица и пшеница. За да направят сеялката съвместима с българските условия, специалисти от компанията посетиха няколкократно страната и се запознаха на място с условията на работа на полето, както и видовете почви у нас. При официалното представяне на сеялката на българския пазар на събитието присъства и лично собственикът на „Solano Horizonte".

 

Сеялката за слята повърхност е с работен захват 4 м. и е изключително подходяща за агрегатиране с най-масовия трактор използван в България, а именно Беларус МТЗ. Сеялката може да бъде както във вариант на навесна сеялка, така и може да бъде и прикачна.

 

Сеялката „Solano Horizonte"  е изключително прецизна.  Изсява семена от рапица при норма 150 гр. на декар, като загубата възлиза само на 1%. Оборудвана е със хидравлични маркери, които допринасят за точна сеитба.Най-важното й предимство са изсяващите дискове,който позволяват сеялката да работи и във влажни почви. Машината се транспортира много лесно чрез хидравлична система.

 

Управителят на "Меркурий Агро" ЕООД, партньор на „Solano Horizonte", г-жа Деница Трифонова сподели за сп. Трактор.БГ : „ Бяхме приятно изненадани от огромния интерес към сеялката и за съжаление много от желаещите да закупят машината неуспеха поради изчерпване на количествата. Вече тече набирането на клиенти за сезон 2012 , а ние отсега сме заявили машините на нашите испански партньори от „Solano Horizonte".

 

Цената на сеялката е изключително достъпна за българския земеделец, като се предлагат и при лизингови схеми с оскъпяване едва от 3.5%, и възможност за индивидуални схеми за разсрочено плащане.

 

Повече информация може да получите на горещия телефон на фирмата:0879/089 163

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug