Нови лентови поливни машини Irriland излизат на пазара през 2015-та

Нови лентови поливни машини Irriland излизат на пазара през 2015-та

Последното технологично нововъведение от фирма Irriland – устройство за дистанционна настройка на разпръсквачите на лентовите поливните машини Irriland ще направи своя дебют за немския пазар на изложението Fruit Logistica в Берлин Германия, от 4-ти до 6-ти февруари.


Нововъведението ще позволява на фермерите да регулират разпръсквачите без риск за тяхното собствено здраве и ще оптимизира работата на макарата. Чрез дистанционно управление (жично или безжично) ще може да се променя ширината на поливната ивица даже при работеща автоматична лентова поливна машина. До сега това се прави ръчно, операторът трябва да се качи на количката на разпръсквача за да го регулира, като е изложен на риск от контузия. Иновацията на Irriland, която е лесна за експлоатация, позволява настройка от разстояние, в пълна безопасност.


Повече от 2 600 изложители и 62 000 посетители присъстват на изложението Fruit Logistica всяка година. Това е идеалното място за среща с клиенти, работещи на пазара на свежи продукти като плодове и зеленчуци.

 

Изложението Fruit Logistica представя всички сектори на производството на пресни продукти и дава възможност на потребителите да се запознаят с всички нововъведения, продукти и услуги в глобален план. От 4-ти до 6-ти Февруари 2015 повече от 2600 фирми от целия сектор за производство на свежа продукция, от мултинационални компании до средни и малки фирми и организации по целия свят, ще бъдат на изложението в Берлин.




За фирма Irriland

Irriland, от Гуастала, Италия, e сред водещите производители на лентови поливни машини, моторни помпи и генератори. Благодарение на иновациите и високотехнологичните решения, които предоставя на пазара, фирмата е един от лидерите в сектора напоителна техника.
 

Продуктовата гама поливни машини на Irriland включва следните серии:
 

SUPERSTAR – специално разработена за големи ферми
 

DIAMANT – щангови поливни машини, задоволяващи нуждите на най-взискателните стопани на ферми


COMPACTA – универсалната машина за царевица

 

SILVER - за малките стопанства

COMFORT - идеална за собственици на малки площи или за отглеждане на зеленчуци


SPORT се препоръчва за специфичните нужди на спортни терени или за любители градинари

 

Пълната гама поливни машини Irriland се предлага на българския пазар от Оптиком ООД.