Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Нови модели рециркулиращи зърносушилни представя производителя Opico

Нови модели рециркулиращи зърносушилни представя производителя Opico

зърносушилня Opico Magna

 

Мобилните зърносушилни стават все по-големи. Известният английски производител Opico ( Opico Grain Dryers ) ще представи този месец два модела нови огромни рециркулиращи зърносушилни от серия Magna.

 

Новите зърносушилни Magna 3810 и Magna 4610 са с по-широки зони за сушене. Това дава правото да се твърди, че те достигат най-висока производителност сред зърносушилните от този тип на пазара. Високата производителност не се обуславя само от капацитета на зърносушилнята, но и от размера на зоната за сушене, както и от постигната скорост в съотношение с бързината на сушене.

 

Новите зърносушилни Magna 3810 и Magna 4610 са проектирани с по-големи камери. В сравнение с другите зърносушилни от този вид на пазара, тези на Opico са оборудвани с по-мощни вентилатор и горелка. Високият капацитет на товарене и разтоварване на шнековете спомага да се редуцира времето за работа и да се повиши производителността.

 

Вместимостта на зърносушилните Magna 3810 и Magna 4610 са съответно 38 и 46 тона. Magna 3810 е напълно автоматична и изсушава фуражна пшеница при норма 16 тона/час.

 

Зърносушилните са мобилни, но се изисква демонтирането на горната секция при транспортиране. Повторното й монтиране отнема около ден, така че най-подходящо е монтирането на зърносушилнята на удобно място през целия сезон по прибиране на реколтата и сушенето, така че да не се налага преместването й, което ще доведе до загуба на време.

 

© 2010 Tractor.BG

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug