Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Нови мулчери за почистване на лозя и горски терени пускат СД Драганови

Нови мулчери за почистване на лозя и горски терени пускат СД Драганови

Мулчер Ventura

Фирма СД Драганови, която е официален представител за България на VENTURA, предлага най-новите модели горски мулчери с двойна трансмисия.
 
VENTURA представя нови модели усилени горски мулчери с двойна трансмисия, предоставящи възможност за раздробяване на дървета с диаметър до 25 см. Тези мулчери намират широко приложение за почистването на гъсталаци, горски пътеки, изграждане на противопожарни просеки, раздробяване и разчистване на опожарени райони, премахване на стари лозя или градини за повторно залесяване.
 
Новите горски мулчери на VENTURA се предлагат в два варианта:
 
Горски мулчер VENTURA модел TFVJD с подвижни чукове на 360º и двойна трансмися за раздробяване на дървета с диаметър до 25 см. 

 
Характерно за този модел горски мулчер е, че е с двойна трансмисия благодарение на, която се запуска много плавно и е много по балансиран по-време на работа. Мулчера също така гарантира висока устойчивост дори при най-интензивно натоварване. Горският мулчер е оборудван с редуктор с тресчотков механизъм. Работният вал е електронно балансиран и има много здрави въртящи чукове на 360 градуса . При удар чуковете се скриват в корпуса на вала и това им дава много дълъг живот на експлоатация дори и при тежка работа. 3-ри точкова система категория II или III в съответствие с международните правила.
 
Горски мулчер VENTURA модел TFVJMFD с фиксирана видиа и двойна трансмисия за раздробяване на дървета с диаметър до 25 см.
 
Характерно за този горския мулчер е двойната трансмисия. Благодарение на нея мулчерът много плавно се запуска, много по-добре се балансира по-време на работа и може, да работи при още по-големи натоварвания. Много здрава конструкция устойчива на най-интензивните натоварвания. Редуктор с вграден тресчотков механизъм. Лесна поддръжка. Много здрав основен вал с монтирани на него твърдосплавни видии. Балансиран вал на много прецизна електронна машина. 3-ри точкова система категория II или III в съответствие с международните правила. Горският мулчер работи предимно на заден ход, но също така раздробява ниска растителност и треви при движение напред.

За повече информация:
СД Драганови
село Крислово, обл.Пловдив
032/ 693022, 0888219864
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug