Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Нови прикачани пръскачки Sirius пусна на пазара немският производител Lemken

Нови прикачани пръскачки Sirius пусна на пазара немският производител Lemken

снимка: Lemken

Един от водещите европейски производители на почвообработваща техника – плугове и култиватори – немската компания Lemken, все по-активно работи в разработването и на навесни и прикачни щангови пръскачки.

След като производството на пръскачки започна през 2007 год, през 2009 Lemken разшири гамата на прикачните модели.

По време на селскостопанското изложение LAMMA Show в Англия, немският производител ще представи двата си нови модела Sirius 900 и 1 300 литра.

От Lemken съобщават, че дизайнът на бункера е проектиран така, че центърът на тежестта да е близо до задната част на трактора, а новата система за агрегатиране Quick-Connect позволява пръскачката да се прикачва/откачва от трактора лесно и бързо.

Работната ширина е 15-24 метра, като цилиндричните алуминиеви щанги на пръскачките са разположени в задната им част – дюзите и маркучите са вградени в щангите.    

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително! 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug