Нови прикачни торачки Sulky Polyvrac XT излизат на пазара през тази година

Нови прикачни торачки Sulky Polyvrac XT излизат на пазара през тази година

Френската специализирана фирма производител на тороразпръскващи машини Sulky представя през 2010 година две високоефективни прикачни торачки: Polyvrac XT 100 и XT 130. И двете са стандартно оборудвани с вериги, задвижвани от зъбни колела “anti-slip”(против хлъзгане).

Новите модели Polyvrac XT имат капацитете на бункера за тор съответно 9 500 литра за XT 130 и 7 200 за XT 100.

Снабдени с двойно дискова разпръскваща система Epsilon (патентована от Sulky), Polyvrac позволяват разпръскване на разстояние до 44 метра, при което се запазва целостта на гранулите.

Специални допълнения включват електронния оперативен панел Vision-X. Той позволява бърза настройка на дозата на тороразпръскване, достъп до база от различни данни и запаментяване на 75 различни работни процеса.

Другата новост при Sulky през тази година е новата Stop and Go система за управление, която води до 3% спестяемост на тор.

Системата е монтирана на центруфугичния разпръсквач при сериите X12 – 44. Тя е свързана с GPS връзка, разработена от Sulky, и се управлява електронно от кабината на трактора. Левият и десният разпръсквач могат да се управляват индивидуално.

Повече информация за продуктите на Sulky можете да научите от фирма Оптиком ООД – изключителен представител за България.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!