Нови прикачни торачки Sulky Polyvrac XT излизат на пазара през тази година

  • 07.04.2022 20:21
  • 980
  • 0
  • Новини
Нови прикачни торачки Sulky Polyvrac XT излизат на пазара през тази година

Френската специализирана фирма производител на тороразпръскващи машини Sulky представя през 2010 година две високоефективни прикачни торачки: Polyvrac XT 100 и XT 130. И двете са стандартно оборудвани с вериги, задвижвани от зъбни колела “anti-slip”(против хлъзгане).

Новите модели Polyvrac XT имат капацитете на бункера за тор съответно 9 500 литра за XT 130 и 7 200 за XT 100.

Снабдени с двойно дискова разпръскваща система Epsilon (патентована от Sulky), Polyvrac позволяват разпръскване на разстояние до 44 метра, при което се запазва целостта на гранулите.

Специални допълнения включват електронния оперативен панел Vision-X. Той позволява бърза настройка на дозата на тороразпръскване, достъп до база от различни данни и запаментяване на 75 различни работни процеса.

Другата новост при Sulky през тази година е новата Stop and Go система за управление, която води до 3% спестяемост на тор.

Системата е монтирана на центруфугичния разпръсквач при сериите X12 – 44. Тя е свързана с GPS връзка, разработена от Sulky, и се управлява електронно от кабината на трактора. Левият и десният разпръсквач могат да се управляват индивидуално.

Повече информация за продуктите на Sulky можете да научите от фирма Оптиком ООД – изключителен представител за България.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!