Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Нови серии трактори Kioti DK излизат на българския пазар

  • 09.06.2015 10:16
  • 1442
  • 0
Нови серии трактори Kioti DK излизат на българския пазар
Южнокорейските трактори Kioti довбавиха в портфолиото си нови попълнения в популярната DK серия. Новосъздадената DK серия на тракторите е проектирана с изцяло нов дизайн, високо качество и издръжливост.
 
Серията трактори KIOTI DK са многофункционални, удобни и готови за всякакъв вид работа. Тракторите са оборудвани с надеждни три и четири цилиндрови двигатели с мощност от 45- 50 и 55 к.с., с водно охлаждане и нисък разход на гориво. Шаситата са разработени в две версии – нормална и Nerrow (тясна) - лозарска версия.

 
Серията KIOTI DK е оборудвана със сгъваем ROPS, благодарение на който работата в овощни градини, лозови масиви, оранжерии или затворени помещения се извършва с несравнима лекота.
 
Новият дизайн на предният капак позволява лесен достъп до сервизните точки на двигателя. Седалакат е регулируема, за да осигурява комфорт на тракториста по време на работа.
 
Нова и подобрена е синхронизираната скоростна кутия. Също големи промени и подобрения има и в предният мост.
 
Тракторите KIOTI DK имат възможност за прикачване на богата гама от инвентар.
 
Допълнителна информация – СД Драганови – официален внасител на марката за България: 0888 21 98 64
 
 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug