Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Нови технологии от Challenger представи фирма Варекс на Добричкия панаир

Нови технологии от Challenger представи фирма Варекс на Добричкия панаир

Най-новите технологии Challenger представи фирма Варекс на селскостопанското изложение в Добрич „Селското стопанство и всичко за него”. На щанда си фирмата изложи както нови, така и вече доказали се в България земеделски машини с марките Challenger, Simba, Goizin и Reynolds.

Несъмнено една от машините, която впечатли както с размерите, така и с дизайна си беше новият мощен трактор Challenger MT 865CS – 510 к.с. Тракторът е един от най-големите модели на Challenger от новите C серии, които са познати на пазара от началото на тази година. Конкретно тази машина е комбинация от селскостопанско приложение с някои индустриални приложения. Тракторът е уникален по отношение на всички останали машини, тъй като е с много допълнителни приспособления, които му осигуряват оптимални приложения в най-разнообразни условия на работа. Освен него беше показан и по-малкия и познат вече на българския пазар Challenger MT 765C. И тази машина привлече вниманието с дизайна и оборудването си – а след откриването на изложението лично земеделският министър Мирослав Найденов се качи, за да изпробва трактора.

Другата нова машина, която Варекс показа на Добричкия панаир беше самоходната пръскачка Rogator 1286 C с бункер 4800 л. Тя може да бъде адаптирана и за торене с гранулиран тор. Размахът на крилата варира от 30 до 36 м. и е с голяма разнообразие на разпръскващи дюзи. Това е най-голямата пръскачка, която се предлага в момента на българския пазар. Rogator-ът е с хидростатично задвижване, което е много по-удачно за управлението на големи машини. Сред машините на Challenger по време на изложението бяха показани още роторният комбайн Challenger CH 680B, както и комбайна Challenger CH 652.

Новост на щанда на Варекс през тази година беше еджекторния скрейпър Raynolds LCE 16 WB – първата машина с американската марка на българския пазар. Скрейперната технология има изключителни перспективи в България поради необходимостта от подравняване и нивелиране на терените. Целта е чрез тази технология да се постигне консистентност на технологиите с възможност за напояване, което осигурява изравнено ниво на влагата в целия профил на почвения слой.

Сред новите продукти на изложението на щанда на Варекс беше плугът на френската марка Goizin – Orion SBC. Традиционно за трета година Варекс представиха и технологии на английската фирма Simba International – мултикултиватор SL 700 с р.ш. 7 м, както и продълбочител Flatliner 500.

Представяне на ВАРЕКС - Добрички панаир 2009
Видео - Представяне на ВАРЕКС - Добрички панаир 2009

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug