Нови тороразпръсквачка и пневматична сеялка от Amazone

Нови тороразпръсквачка и пневматична сеялка от Amazone

Представена за първи път на Агритехника 2009 в Хановер, но нова за българския пазар на селскостопанска техника, прецизната сеялка на Amazone EDX6000, която изсява семе по семе, беше представена на селскостопанското изложение LAMMA Show в Англия.

Сеялката е 8-редова с работна ширина 6 м. Amazone EDX6000 в прецизна пневматична сеялка. Прецизният плужен нож разрязва сеитбеното леговище. Валяците на сеялката пък разпределят равномерно семената в улея. Amazone EDX6000 е снабдена с 3000-литров бункер за торовете и 550-литров бункер за семената. 

Друга новост от Amazone, представена на изложението, е последна версия на тороразпръсквачките от серията ZA-M с отлична транспортна видимост, която включва рефлектори, светлини и индикатори. Машинита разполагат също така и с калници в предната част на рамката, които защитават разпръскващите съоръжения. Сеялката е снабдена с GPS Switch контролер.

Amazone представи по време на  изложението и новата си мощна брана KE.

Повече инфорация за машините с марка Amazone можете да получите от оторизирания дилър на марката за България Универсал НВГ - Долна Оряховица.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!