Нови търговски бази за японски трактори и инвентар откри фирма Тракбул в Бургас и Сливен

Нови търговски бази за японски трактори и инвентар откри фирма Тракбул в Бургас и Сливен

От началото на 2010 год. Тракбул ООД – Стара Загора откри собствен шоурум за селскостопанска техника на изхода на Бургас в посока София. Търговският център се намира на бензиностанция Лукойл, до Метро.

В базата се предлагат над 30 трактора с различни мощности от 10 до 60 к.с., както и прикачен инвентар. Шоурумът на Тракбул се разполага на площ от 500 кв.м.

Всички трактори, които фирмата предлага – Kubota, Mitsubishi, Yanmar, Iseki, са внос от Япония, втора употреба, първо качество. Машините са професионално инспектирани и сервизирани преди продажба.

Отговарят  на Наредба №24 от 28.02.2006 год. на Земеделското министерство като покриват всички европейски стандарти за безопасност. Това позволява и безпроблемната им регистрация в Контролно-техническата инспекция (КТИ).

Освен тракторите, в новата база на Тракбул се предлага и голямо разнообразие на прикачен инвентар – плугове, раздробители, ремаркета, култиватори, пръскачки, косачки и др. При закупуване на машина фирмата предлага и безплатен транспорт за своите клиенти.

От 1 март Тракбул откри и нова дистрибуторска база в град Сливен. Тя се намира на пазара за животни, Сливенски минерални бани. Там фирмата разполага с много и разнообразен прикачен инвентар, а също така и с трактори от различна мощност, разположени на площ от над 1 дка.

От Тракбул съобщиха за Трактор.БГ, че планират разширяване на търговската мрежа на фирмата. До края на годината предстои откриването на нови собствени и дистрибуторски търговски бази – в различни части на страната.

Повече информация за предлаганите продукти в новия шоурум на Тракбул в Бургас можете да научите на телефони: 0896076087, 0899225120. Телефонът за връзка с дилъра на фирмата в Сливен е 0898599706.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!