Новите модели прикачни пръскачки Ideal са вече в България

Новите модели прикачни пръскачки Ideal са вече в България

Фирма Анимекс внесе в България най-новите модели прикачни щангови пръскачки на италианската компания за селскостопанска техника Ideal. Това е модела Poly.

Дългогодишният опит, непрестанните изследвания и технологичните подобрения, мотивират италианската компания Ideal да разшири продуктовия си асортимент като обезпечи селското стопанство във съвременни технически решения. Щанговата пръскачка Poly Super e идеална за нуждите на всички средни и големи по размер ферми. Тя е изключително лесна за използване. Основната цел на компанията е висококачествената защита на насажденията при нисък разход и максимална прецизност на работа.

Новата пръскачка Poly е с хидравлично задвижвана щанга с X-образно сгъване. Стандартното оборудване на новите щангови пръскачки Poly включва горещо поцинкованата щанга, смукателен филтър с клапан, централно устройство за управление, резервоар за измиване на ръцете.

Резервоарът на пръскачките Poly, в зависимост от модификацията, е с възможност за вместимост от 2000, 2500 и 3000 л. Дължината на щангите също варира в зависимост от модификацията от 10 до 24 м.

Като допълнително оборудване към новата пръскачка, Ideal предлага също така централно електронно устройство за управление, DPA компютър за пропорционално разпределение в зависимост от скоростта, измиваща система и други опции.

Сред пръскачките на Ideal, които Анимекс предлага на своите клиенти е и модела Rhone. Това е мощна прикачна вентилаторна пръскачка, която осигурява ефективна защита. Вентилаторът е от поцинкована стомана и предоставя регулиране на въздушния поток. Това способства за осигуряването на отлично проникване дори при терени, където насажденията са гъсти. Мощното разпръскване е придружено с перфектен баланс и в двете страни. По този начин вторичния поточен ефект от ротацията на витлото е напълно редуциран.

Стандартно пръскачката Rhone e с устойчив полиетиленов резервоар, горещо поцинкована рамка и конвейр. Вентилаторът е с две скорости на въртене и неутрална позиция, а вакуума е обърнат. Тръбите са PVC и резервоара позволява лесно ръчно измиване, още повече, че пръскачката е оборудвана с изплакващо устройство. Регулируемата ос улеснява работата по висококачествено пръскане на растенията.

Пръскачките Ideal осигуряват ефективна растителна защита с висококачествено опръскване на всички видове насаждения.

Ideal е основана в далечната 1947 г. и благодарение на дългогодишния си опит и традиции способства за развитие на механизацията на селското стопанство. Ideal проектира и произвежда надеждни машини, в това число и пръскачки за борба с вредителите. Търговската мрежа на компанията обхваща цяла Италия, другите европейски държави, сред които вече и България и много други страни извън границите на Европа.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!