Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новите собственици на RABE смениха лого на компанията

Новите собственици на RABE смениха лого на компанията

новото лого на RABE

 

Новите собственици на елитния немски производител на почвообработваща и сеитбена земеделска техника - RABE, френската компания Gregoire Besson,  смениха логото на фирмата.

 

С придобиването на заводите на елитната марка RABE, където се произвеждат плугове, дискови брани и сеялки, Gregoire Besson ще разшири сериозно своят пазарен дял в Европа и най-вече в Русия и Украйна.

 

RABE Agri е основана през 1889 г. и има утвърдено име в Световен мащаб с качеството на произвежданата техника. Оборотът за 201 г. на RABE е над 30 млн. евро, а наетия персонал е близо 200 души.

 

Gregoire Besson си поставя за цели да вдигне сериозно годишния си оборот, който в момента възлиза на над 60 млн. EUR , като разшири пазарите си в Англия, Канада, Полша, Русия и Украйна.

 

След придобиването, името на немския производител ще бъде само "RABE", а не както досега " RABE Agri. Очаква се и актуализиране на дилърската мрежа и промяна в системата за дистрибуция на машините RABE за Централна и Източна Европа.

 

© tractor.bg 2011

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug