Новите трактори Kioti от серията DS вече и на българския пазар

Новите трактори Kioti от серията DS вече и на българския пазар

Функционални, икономични и изключително маневрени – така накратко можем да определим корейските трактори Kioti от новата серия DS.

Наклоненият капак на двигателя с форма на рицарска маска придава атрактвен външен вид на машините. Той осигурява най-добрата видимост при управление на трактора. Капакът се отваря само с едно натискане на бутон и остава отворен, благодарение на въздушен цилиндър. Капаците на двигателя се отварят и смъкват с лекота, което дава пълен достъп  до двигателя за регулярни проверки.

Благодарение на новия дизайна на двигателя, може да се обслужват горивния филтър, горивната система, дори и въздушния филтър само от дясната страна на трактора.

Тракторите са оборудвани с четирицилиндров двигател Daedong Green Tier 4 с ниски емисии. Мощността е съответно 41 к.с. при Kioti DS4110HS и 45 к.с. при DS4510HS. Работата и устойчивостта им са тествани и доказани от екипите на Daedong. Синхронизираната скоростна кутия на машините разполага с 8 предни и 8 задни предавки. Тя е изключително здрава и надеждна.

Допълнително подсилената рама на трактора е пригодена за монтаж и натоварена работа с челен товарач. Тракторите Kioti от новата серия DS имат триточкова хидравлична навесна система с два цилиндъра, които осигуряват отлична производителност.

Благодарение на напълно независимия ВОМ с електро-хидравличен съединител, включването и изключването му става независимо дали трансмисията е в работно състояние.

За разлика от повечето трактори от икономичния клас, само тракторите от DS сериите имат функционален лост на волана, чрез който може да се управлява лесно движението на трактора напред и назад и то при относително висока скорост, което улеснява работата особено при товаро-разтоварни дейности с челни товарачи, тъй като се спестява излишно превключване на трансмисията.

Чупещият се пък рол-бар на тракторите отговаря на всички европейски изисквания за безопасност и осигурява на трактора достъпност в компактни пространства, животновъдни ферми и стопански сгради.

Повече информация за новите трактори Kioti и промоционални цени, можете да получите от СД Драганови – изключителен представител за България.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!