Новите трактори NEW HOLLAND T6 с върхов дебют на БАТА АГРО

Новите трактори NEW HOLLAND T6 с върхов дебют на БАТА АГРО
• Уникалната нова серия на световния лидер ще се предлага у нас единствено от официалния вносител – ИНТЕРАГРИ България
 
• Нови двигатели, върхов комфорт и водеща в класа маневреност са сред водещите предимства на новите Т6
 
Предстоящото издание на БАТА Агро обещава да бъде особено атрактивно. Между 16-ти и 19-ти май не пропускайте да посетите щанд № 10. Там един от водещите вносители на земеделска техника у нас, фирма ИНТЕРАГРИ България, ще представи последните иновации от NEW HOLLAND, включително премиерни за нашата страна серии и модели. Един от очакваните дебюти е на новата серия трактори NEW HOLLAND T6.
 
Новите Т6, продължават традицията на бранда да предлага на фермерите многофункционални машини с изключително високо представяне и минимални експлоатационни разходи. Те съчетават последните иновации в индустрията, за да повишат вашата производителност в условия на върхов комфорт. Заслужено допълнение са ненадмината видимост, водещата в класа маневреност и повишената мощност. Новата серия Т6 въвежда и нов луксозен дизайн.
 
Повече мощност за по-ефективна работа с новите Tier 4B ECOBlue™ Hi-еSCR  двигатели до 175 кс
 
Новите T6 отговарят на Tier 4B стандарта за вредни емисии, благодарение на технологията Tier 4B ECOBlue ™ Hi-еSCR. Тя значително оптимизира вашите разходи и подобрява представянето на машината, тъй като позволява на двигателя да „диша“ само чист въздух. Това подобрява горенето, въртящия момент и времето за реакция на вашата машина. 
 
Новите двигатели на Т6 постигат по-добри резултати чрез увеличаване на мощността на всеки цилиндър. Новото управление на двигателя позволява бързо достигане на максимален въртящ момент и поддържането му при по-ниски обороти за по-дълго време. EPM (engine power management) системата за управление на двигателя предоставя по-голяма мощност и въртящ момент, в зависимост от натоварването на трансмисията, хидравликата и ВОМ-а. При модела T6.165 системата може да осигури резерв от до 33 допълнителни конски сили, когато това е необходимо. Интелигентната системата за управление на скоростта на двигателя – ESM (engine speed management) , ви позволява да поддържате скоростта и оборотите, при промяна в натоварванията. Особено полезно при земеделски операции изискващи постоянна скорост на ВОМ-а или за поддържане на една и съща скорост при транспорт в трудни терени. 
 
 
Всички направени подобрения имат обща цел – да ви предоставят повече мощност, повече ефективност, икономичност и по-бърза реакция при по-дълги интервали между зарежданията с гориво.
 
Един от върховите модели в серията – T6.175 Auto Command™, разполага със 175 к.с. (129 kW) и 4-цилиндров двигател, напълно отговарящ на изискванията на най-взискателните клиенти, които търсят трактор с отлично съотношение тегло-мощност и автоматична CVT трансмисия. T6.175 Auto Command™ ще се предлага и в ексклузивна Blue Power версия.
 
По-висока производителност, благодарение на подобрената видимост и комфорт
 
Кабината Horizon™ осигурява на оператора максимално благоприятна работна среда: от двузонов климатик до подобрено контролно табло; от допълнително намаляване на нивото на шума, до едва 69 децибела, до уникално лесното управление на Auto Command™ моделите чрез подлакътникът SideWinder ™ II. Освен удобната базова седалка се предлагат още две, по-високи нива на комфорт, със седалките Dynamic Comfort и Auto Comfort™. Базовата седалка използва основно ниско честотно окачване.
 
 
Седалката Dynamic Comfort се отличава с подобрено ниско честотно окачване и богат набор от допълнителни функции, като например автоматична корекция на амортисьора, пневматична опора в областта на кръста и двустепенно подгряване. И двете седалки са с иновативна приплъзваща се облегалка с цел удобство за горната част на гърба, която дават възможност на оператора лесно да се обръща и да поглежда назад. Активната седалка Auto Comfort™ с вграден контрол на климатика намалява вибрациите на тялото с до 40%, в сравнение с ниско честотните седалки. В допълнение специална система отвежда влагата от седалката и намалява температурата на повърхността ѝ. Всичко това допринася за несравним комфорт през дългите часове работа на полето.
 
 
Кабината на новите NEW HOLLAND Т6 осигурява отлична видимост във всички посоки, благодарение на еднопанелното предно стъкло с площ 5.85 м² и специалния люк за повишена видимост при работа с челен товарач. Всички нови модели T6 разполагат със стандартни работни LED светлини, които осигуряват изключителна осветеност при операции през късните часове на деня и нощта. Стандартните 8 LED светлини доставят до 60% по-ярка осветеност в сравнение предишното поколение, или иначе казано 10 000 лумена. Ако сте от тези, които искат да превърнат нощта в ден, можете да поръчате своята машина с топ LED пакета, който предоставя до 31 200 лумена осветеност или цели пет пъти по-ярки светлини в сравнение с наличните за предходните модели.
 
По-бърза и ефективна работа с подобреното сцепление и ненадмината маневреност
 
Междуосовото разстояние на всички модели е 2 642мм., а радиусът на завиване е едва 4 300 мм. В допълнение, опционалният SuperSteer™ преден мост предлага най-добрата маневреност в класа, която ще изведе ефективността на вашата машина на ново, по-високо ниво при работа в тесни пространства и чести завои в края на реда.
 
 
Същевременно, по-дългото междуосие осигурява по-добро сцепление и изключително гладко возене по време на работа на полето и транспорт. При високоскоростна работа или транспорт, опционалното окачване на предния мост Terraglide™ поддържа отличен контакт между колелата и почвата и намалява дискомфорта за оператора от неравния терен.
 
По-богат избор на трансмисии и спецификации, отговарящи точно на вашите нужди
 
Новата серия T6 ви предлага богат избор. Тя включва пет 4–цилиндрови модела в мощностния диапазон от 125 до 175 к.с. и един 6-цилиндров, NEW HOLLAND T6.180. Това е единственият 6-цилиндров трактор в този пазарен сегмент.  
 
Новите многофункционални Т6 отговарят на пълните изисквания за всяка земеделска операция. Моделите Т6.145, Т6.155, Т6.165 и Т6.175 се предлагат с избор между трансмисии Electro Command ™ и Auto Command™. Моделите Т6.125 и Т6.180 са налични само с Electro Command ™.
 
 
Полуавтоматичната трансмисията Electro Command ™ значително намалява умората в оператора, заради намаленото изискване за смяна на предавките. Опционалната система Auto Modes се грижи за това вместо вас. Режимът Auto Transport опростява смяната на предавките и намалява усилията на оператора при транспорт. Auto Field управлява оборотите на двигателя и трансмисията за оптимизиране на работата и горивните разходи по време на работа на полето и с ВОМ. Трансмисията Electro Command™ се предлага с допълнително директно задвижване - 17-та предавка, която позволява високоскоростен транспорт от 50 км/ч. или 40 км/ч. при намалена скорост на двигателя за по-нисък разход на гориво. Предлаганата като стандарт система IntelliShift™ автоматично избира подходящата предавка за конкретната операция.
 
Не забравяйте, че за 4 от моделите в новата серия на разположение е и усъвършенстваната безстепенна трансмисия Auto Command™. Нейната ненадмината ефективност се крие в множеството точки с директно 100% механично задвижване, прецизно проектирани да съответстват на най-често използваните скорости при работа и транспорт. За още повече лекота при управлението, вече се предлагат и допълнителни настройки на трансмисията, като "мека" настройка за лесна смяна на посоката, подходяща при високоскоростен транспорт или при работа върху хлъзгави терени; стандартната настройка, за рутинни операции в нормални условия; и супер-бърза, агресивна настройка, за резки промени в посоката.
 
Повече информация можете да получите от единствения официален вносител на NEW HOLLAND у нас, ИНТЕРАГРИ България. Не забравяйте да попитате и за актуалните промоционални условия, налични за трактори и комбайни на водещия световен бранд.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар