Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ново лого за почвообработващата техника - SIMBA след обединението с Great Plains

Ново лого за почвообработващата техника - SIMBA след обединението с Great Plains

новото лого на SIMBA - Great Plains

Добре познатия производител на почвообработваща техника - SIMBA (Симба) представи ново корпоративно лого, което своевременно ще се въведе за всички машини с тази марка в цял свят.

 

Новото лого запазва усещането и външния вид на своя предшественик, като подчертава новата собственост на дружеството от Great Plains Mfg.

 

Въвеждането му подчертава бързия напредък, постигнат в двата месеца след покупката, заяви за Трактор.БГ  Гай Леверша, Изпълнителен директор на SIMBA :

"Техническите специалисти от двете компании работят в тясно сътрудничество, за да осигурим предлагането на пълна гама машини за култивиране и редова сеитба, които ще отговарят на нуждите на земеделските стопани в цяла Великобритания и Европа.

 

"Смятаме, че тази нова търговска марка запазва добрoнамереността, яснотата и доверието, които логото на Симба е олицетворявало в продължение на много години. Тя също така ясно показва връзката между марките на Симба и Great Plains, с цялата синергия и преимущества, които носи на това вълнуващо бизнес начинание по отношение на технически качества, огромни ресурси и допълващи се продукти.

 

„Усетихме, че е важно за нашите съществуващи клиенти във Великобритания да запазим идентичността на марката, която те познават добре и на която имат доверие, докато в световен мащаб търговката марка запазва много от идентичността и стила на Симба, като същевременно твърдо установява връзката с Great Plains."

 

Повече за SIMBA - от официалния вносител за Бълхгария - фирма ВАРЕКС.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug