Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Няма да се поставят измервателни уреди на горивата за трактори и комбайни

Няма да се поставят измервателни уреди на горивата за трактори и комбайни

Земеделските производители няма да бъдат задължени да слагат измервателни устройства на цистерните с гориво за селскостопански нужди.


За това се споразумяха Националната асоциация на зърнопроизводителите и Националния съюз на кооперациите в България от една страна и Министерството на финансите, от друга. Информацията за Фермер.БГ съобщи председателят на НАЗ Ангел Вукодинов минути след взетото решение днес.Земеделските производители, които са крайни потребители и ползват горивото само за собствени нужди,  ще имат единствено задължението да изпращат по електронен път до НАП декларация за всяка доставка на гориво.Това е сериозно облекчение, коментира Вукодинов и допълни, че ще спести на стопаните сериозната инвестиция от 10-15 хил. лв за закупуване на измервателни уреди.


Председателят на НАЗ съобщи още, че днес, 18 - и Февруари  ще се проведе разширено заседание на Управителния съвет на Асоциацията в село Арбанаси за вземане на решение относно планираните протести, предвид заявената готовност от страна на управляващите да започне изплащането на субсидиите за единица площ.

 

© 2013 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug