Обучение за жътва с комбайни Laverda проведе Оптиком

Обучение за жътва с комбайни Laverda проведе Оптиком

 

От 7 до 15 юни Оптиком проведе традиционното ежегодно обучение за своите нови клиенти и оператори на зърнокомбайни Лаверда (Laverda).

 

В центъра за земеделска техника на фирмата в Стара Загора, Новозагорско шосе, се събраха за безплатното, но задължително обучение всички собственици и оператори, които предстои да жънат за пръв път през този сезон с новите си машини.

 

Под вещите указания и разяснения на доц. Неделчо Делчев операторите се запознаха отблизо с предимствата и особеностите на високо-продуктивните машини. След първата теоретична част всички получиха възможност да приложат на практика наученото и да добият увереност в управлението.

 

Операторите на комбайни получиха и ценни практически съвети за безопасна експлоатация и ежедневни проверки по машините, които да гарантират успешното и безаварийно прибиране на зърното. Комбайните Лаверда ще демонстрират своята максимална производителност и надеждност в нивите около Силистра, Добрич, Шумен, Хасково, Пловдив, Плевен, Ямбол, Харманли и др.

 

За пореден път от Оптиком демонстрират, че са заедно със своите клиенти и след продажбата на техниката, за успешния им производствен процес.

 

От фирмата пожелават на собствениците на комбайни Лаверда хубаво време и богата реколта, прибрана без загуби и аварии!